Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nanny Vik

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabesz rendszeres olvasónk, de ez se menti meg a banki szopatástól. Vagyis a vásárló számára nem túl előnyös átváltásoktól. Etikátlan, de hát mióta foglalkoznak ezzel a pénzintézetek? Előljáróban leszögezem hogy lehet hogy nem törvénytelen amit leírok, ám etikailag…..
Zoltán fiait alaposan megviselte a nyári tábor. Az egyiküket ellepték a kiütések, a másik hazaindulás előtt úgy beverte a fejét, hogy kettőslátása lett. Mint mindenki sejtheti, profi egészségügyi szakemberek jól szervezett szolgáltaást nyújtottak nekik, így órákon belül…..
Nanny Vik 2009.07.31 14:40:11
@JDG: Egyetertek! Itt Torquayban (Devon, UK) sem mas a helyzet.. Az ortopediara kellett szereznem beutalot, es itt a kovetkezokeppen megy a dolog: eloszor idopont a haziorvosodhoz (1-2 het), aztan o megvizsgal, es ha ra sikerul venned hogy neked igenis egy szakorvoshoz kell menned, akkor nekik egy szep kis levelet (2 het); level jon a korhazbol tovabbi 1-2 het utan, hogy milyen szamot hivj hogyha idopontot szeretnel kerni (6-8 het mulvara!).
Hozzateszem, hogy az elso ortoped szakorvosnal kb 5 percet toltottem es egesz vegig olyan erzesem volt mintha mar azt varna hogy menjek mar hazafele.
Otthon meg csak reggel sorszamert kell sorbaallni A SZAKORVOSNAL - es ha nem jutok be, majd sikerul masnap.

Szoval mi itt nyafoghatunk hogy 'nincs orvos' meg ilyenek, de Nyugat-Europaban sem kulonb a helyet ebben a tekintetben. Itt az orvosok sokat keresnek (de itt aztan tenyleg) de mindig megy a nyavalygas hogy 'milyen sokat kell nekik ezert dolgozni'.

Hat, bocs, de ha latnak hogy a magyar orvosoknak sokszor milyen korulmenyek kozott kell dolgozniuk es mennyi fizut kapnak.

Hat, ne tessek annyira a magyar egeszsegugyet fikazni mert nem olyan rossz az. Sot.
Kristófot megbüntették, Kristóf cinikus. Szereti ezt a város, mert jók az utak, olcsó a benzin és ha kiírja hogy rossz volt az automata, a parkolóőr megértő és nem büntet. Azért a levél végére egy platós IFA és a tetlegesség is előkerül. Jó nekem itt. Úgy érzem…..
A Homár nem egészen érti, mit vártak az emberek egy olyan hipermarketlánctól, amelyik a termelői árak alatt vásárolt cuccokból saját noname márkákkal felvértezett Lidlnek illetve a kínai piacoknak állít konkurenciát. A Velvet jól kioknyomozta, hogy szinte minden kizárólag…..
Ytse bedobott pár makit meg egy kólát a Seattle-i reptéren, aztán hazaérve örömmel látta, hogy a 7,15 dolláros cech a Citibanknál forintban 228 ezret tesz ki. Meg is írta nekünk,mi kitettük, erre pár óra múlva felhívta a bank, és sűrűn elnézést kértek tőle. Szóval továbbra…..
Aupair olyat látott, amitől egy Dexteren edzett szociopata is lemerevedik. Igaz, nagy divat mostanában a lassítás meg a halottak újrahasznosítása is trendi, azért mindenképpen ingerküszöbfeszegető olyan társadalmi hirdetéssel tudatosítani a KRESZ-t, amiben halott kislány kéri az…..
Schengenné felháborodásának ad hangot, amiért Frankfurtból hazafele több ízben atomjaira szedték a reptéren, mezitlábra vetkőztették, illetve alaposan le is tapizták. Hát vmire mégiscsak jó ez a fenenagy terrorelhárítás.Frankfurtból jönnék haza az éves sales meetingröl…..
Koes záróra előtt menekülő boltosokat fogott a Westendben - ezúttal a génkezelt kísérleti állatok haltak meg hiába. A pánikba esett harmincasok kedvenc helyén, a Clinique üzletében nem a pénz az úr, lobogtathat előttük akár böröndnyi tízezrest, nem engedik be a…..
Tegnapi kétségbeesett papucsvásárlónk levelére reagált a Dr. Batz kereskedelmi igazgatója. Konstruktív és információban gazdag leveléből kiderül, hogy az üzletvezetők kérésére van mindenhol egy darab papucs méretenként, mert drága a bérleti díj, illetve azon belül azért…..