Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d.é.é.

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel infantilisek vagyunk, azzal nyitjuk a mai híreket, hogy újra nyomja a Zsebtévét az MTV! Persze nem új gyártás, csak a régieket ismétlik, de annyira régieket, hogy az már hírértékű. Ugyanis az a verzió fog futni, amiben még Levente Péter volt a műsorvezető testhezálló…..
Olajmezőt találtak az Alföldön? Aranybánya nyílt a Bakonyban? Lobbizórobotot fejlesztettek ki a Műegyetemen? Nem tudunk róla, ennek ellenére a héten a sajtó elkezdett foglalkozni azzal, hogy hol is legyen a budapesti olimpia helyszíne. Most egy picit felejtsük el, hogy láttuk a…..
Az Invitelnél hosszúra nyúló, izzadságszagú meetingeket tartanak, hogy újabb és újabb kreatív módszerekkel fogjanak maguknak új előfizetőt. Legutóbb a "keressünk idős hozzátartozót és másszunk be hozzá az ablakon" tervezet került elfogadásra, elsőnek a 304310036…..
Ezt a hírt a bennünk megbúvó lírikus miatt idézzük be:A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 2008. szeptember 2-án kora este szabálysértési őrizetbe vette H. L. 20 éves, R. É. 18 éves és V. E. 25 éves nőt, aki a Budapest X., Tündefürt utca és…..
d.é.é. 2008.09.03 14:52:31
Miklós kérdése jó: ha minden adatot számítógépen tárolnak az ügyfélszolgálatok, miért küldözgetik A-ból B-be majd B-ből A-ba, ha az ő hiábjukból hetekig nem tudja használni a szolgáltatást? Válasz híján Mikós inkább szolgáltatót vált. Látom, hogy sokaknak meggyűlik…..
Vastagbőr Négy mancs vs. libamáj 2008.09.03 08:00:00
A Négy Mancs egy osztrák környeztvédő szervezet (VIER PFOTEN), melynek több országban vannak irodái és helyi képviseletei. 1988-ban alapították Bécsben. "A VIER PFOTEN/NÉGY MANCS számára fontos, hogy Brüsszelben esetleg az egyes grémiumokban való jelenlétével, célzott…..
d.é.é. 2008.09.03 11:12:13
rolika · republicator.blog.hu/ 2008.09.03. 09:02:36
Én is emlékszem jó öreganyámra... Minden nap kétszer tömte a kacsákat, ha akartak enni ha nem.
Talán sajnáltam őket, de szerintem nem, mert tudtam, hogy abból lesz a finom zsírban eltett máj és a jó nagy darab hús...
Sajnálom szerencsétlen termelőket és a feldolgozókat is, mert sztem ez az egyik legjobban eladható magyar termék...
És érdekelne, hogy az agrárminiszter ebben a témában vajon elkezd-e mocorogni, vagy hagyják a Hungeritnek, hogy megvívja ezt a szélmalomharcot egyedül?!
Draskovics Tibor igazságügyminiszter legújabb törvénytervezete szerint 5 évet is kaphat az, aki "mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz, vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása, vagy vélt tartozása miatt bántalmaz, illetőleg erőszakkal vagy fenyegetéssel…..
d.é.é. 2008.09.01 10:10:53
Reckl_Amál · recklamal.blog.hu 2008.09.01. 09:47:17

Egyetértek.
Bennem mindkettő félelmet keltett és egyikre sincs szükség.
Azoknak akik a "tiszta sport" illuziójában éltek ... idág. A zona.hu-n olvasható a Der Spiegel interjúja Angel Herediával, a sztárok 33 éves doppingdílerével. Olyan döbbenetes az egész, hogy igazából szavakat sem találok. Ki is kapcsoltam az olimpiai közvetítést. Mi…..
Tudjuk, hogy iWiWes válogatást akartok, amint meglátjátok a pénteket a naptárban. Nem is szemétkedünk, itt a heti adagotok. - Szerkeszőségi kedvencünk  - Puncika, Punimuni - Apa beállította a fókuszt - VV Sziszi frissítette a bemutatkozását - 116 ismerőssel - Sok bika a…..
Néhány hónapja volt egy ukrán határátkelős sztorink, amiből született egy használati útmutató Ukrajnába tartó kezdő utazóknak. Viki leveléből most azt tudjuk meg, hogyan működik a rendszer visszafelé, azaz miért is kell 3-4-5 órát várakozniuk a cigarettacsempészeknek.…..
Elérkezett hát a vége az első évadnak, minden sakkfigura a helyén, jöhet a finálé, amitől az állunk a padlót veri majd, legalábbis erre számított minden lelkes fan, de amit kaptunk, az közel sem lett annyira hubazmeges vagy ütős, mint reméltük - lehet a végére elfogyott a…..
A Homár kisíján lefotózta a kamikáze berepülő pilótát szerda koraeste Budapest egén, akit röviddel ezután fel is jelentettek emailben gyermekpermetezésért: Egy átdolgozott nap után párommal kivittük a gyereket a játszótérre, hogy "hadd homokozzon". No ekkor olyasmi…..
w Govorit Moszkva 2007.07.30 05:30:00
Cs. Kádár Péter éhségsztrájkba kezdett, mert kitették a szűrét a Magyar Rádióból, pedig harminc évig dugdorászta a banándugókat. De közben elhervadtak a banándugók. Elkeseredése és indulatos elszántsága érthető. Gyermekei vannak és rosszul kereső felesége; amiért…..