Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mylittleandroid

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz Kérdés a Magyar Telekom Nyrt-nek a mese eleje. Gondoltam a folytatást nem a kommentbe írom bele, hiszen oda nem is férne, hanem legyen második rész.2010.07.29-én (csütörtök) 13 körül kijött a második szerelő. Ismerősként üdvözölhettem, mert az előző blogban ő volt az aki…..
Csöpp nosztalgia, így a kajakómára időzitve! Emlékeztek még az őskorra, az agyonmásolt, hangalámondásos, VHS kazettákra? Feltúrtam az egész netet, de sajnos így is csak egyetlen videót találtam . Igaz, ez is segitett visszarepülni a  "gondtalan" nyolcvanas évekbe.…..
mylittleandroid 2010.08.15 13:44:09
Szombaton reggel már nem tudtam megírni a második blogomat a nagy sikerű első után. Kikapcsolták az internetemet! Mi történt azóta? Az alábbi levélből megtudhatjátok! Ezt az e-mail-t ma (2010.07.29 11 körül) küldtem el az ugyfelszolgalat@t-home.hu-ra mobilom segítségével, mert…..
Ez a második alkalom az életemben, hogy megkérdezik... na milyen érzés? Először a házasságkötésem után, másodjára meg most, negyven felett. Akkor se volt jó válaszom pár órával utána és most sincs... bár az elsőre most pozitív felhanggal tudnék válaszolni. Amit most…..