Regisztráció Blogot indítok
Adatok
retekvirág

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentem megvan Chuck Norris, a cseh T-Mobile reklámfilmjeiben haknizik öregkorára. Az egyikből szégyen-gyalázat, de kiderül, hogy egy gyengesége még neki is akad. A videók nagyon viccesek, ezen a nyelven meg pláne.        ..
A nyugdíjjogosultság igazolásához a munkavállalónak kell gyűjtenie a dokumentumokat. Sajnos sok korábbi állami cég jogutód nélkül megszűnt, és lehetetlen utólag beszerezni az igazolásokat. Új műfaj, hogy egy könyvelő iroda tünteti el, vagy túszként magánál tartja a…..
Nem elég, hogy a UPC Direct nyáron kivonult Magyarországról, már számlát sem ad alapból, vagyis akár úgy is nézhetjük, hogy nettó összeget szed előfizetőitől. Pedig a számla díját 2008 óta külön felszámolják: Mint tudjátok, idén nyár óta a UPC egy luxemburgi…..
retekvirág 2010.10.20 17:13:20
@Secnir: én már át is jelentkeztem máshová,- remélem idejében.....
Nem viccelek. Amikor két napja mit sem sejtve sétáltam a körúton, feltűnt, hogy mindenhol sárga pólós emberekbe botlom. A villamosmegállóban, az aluljárókban, a gyalogos átkelőknél, a nagyvárosok tipikus veszélyzónáiban. A többség gyanakodva méregette őket, és átmeneti…..
Dömölky János (a Jaguár, A kard, az Amerikai cigaretta és a Hajnali háztetők rendezőjének) első filmje, a Mélyrétegben 43 évig porosodott az MTV archívumában, mivel az akkori kultúrpolitika máig ismeretlen okokból betiltotta. A filmet vasárnap bemutatja az m1. A Latinovits Zoltán…..
retekvirág 2010.10.20 13:08:47
Maga Tamás is - hadd lőjük el a legrosszabb tréfát már hétfőn - erősen tamáskodott, hogy kínpadra vonja-e az érdi Tescót, amiért központi helyre raktak egy olyan távirányítós autót, ami egyértelműen Kolontár környékéről érkezett az áruházba. Ízléstelen bunkóság vagy…..
retekvirág 2010.10.11 12:46:03
Hiába Közép-Európa és nem Mongólia külső, hiába van Google Maps és rengeteg más online térképszolgáltató, Ausztráliából Magyarország és környéke általában csak egy kis színes riport a hírblokk végén. Jó, hát ott van valahol Prága, ahová a merengő tinédzserek…..
retekvirág 2010.10.11 12:40:34
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
retekvirág 2010.09.08 09:53:09
@kodó tamás: Köszönjük, mekkkkaptuk!
sign. "egy" frankhiteles
retekvirág 2010.09.08 09:54:16
@kéggyermekes családapa: nem ugatok, fizetek, amíg bírok
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..