Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TcwCsoki

1 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Garry's Mod Legörültebb Kalandjai :)   Ide tesszük fel majd GMLK képeket ami készülni fog a sorozatról (csoport képek vagy esetleg jelentből vicces képek :):D)    ..
Itt van egy kép a Váratlan Fordulat nevű GMST videóhoz, nem lett nagy szám, de remélem tetszeni fog. Szöveg by: FOX..
SziasztokMivé lett a GMST? Miért kell nekünk mindig arra gondolnunk, hogy a többi csapat, vagy emberek hogyan viszonyulnak hozzánk, mi a véleményük rólunk, de ennek már vége van. Boss-nak igaza volt, meg kell változtatni a GMST-ét, de nem olyan módszerekkel amilyenekre ő gondolt, de…..
TcwCsoki 2011.05.20 18:23:55
 SziasztokMindenkit várok szeretettel a mai Live adásomra. :)..
Hello everyone,DJ_DAN Here!Latillaman és én tervezünk egy rádiót,ide a GMST blogra. Ha a fejesek beleegyeznek, akkor minden nap délutánján hallhatóvá válik a GMST FM,ahol az én ütős számaimmal és Lati által gyűjtött Rock/Metal számokkal fertőzzük a hallásotokat!…..
SziasztokNemrég egyfajta pletykák kezdtek el terjedni, hogy a GMST felbomlott, meg összeomlott. Ez abszurdum a GMST soha nem omlott össze, csak szünetelt egy ideig (suli, magánélet stb.). Természetesen készítettünk videókat, mert ezt nem lehet mondani, hogy nem, és még Live adásokat…..
Garry's Mod Sötét Titkai Új GMST 2011.04.12 21:42:16
Hy Dear Lattilaman in this placeKészül az új GMST,ideiglenesen itt egy promo kép ..
TcwCsoki 2011.04.13 19:44:03
 SziasztokA barátnőm rajzolt egy aranyos kis rajzot német órán, és nekem annyira tetszett, hogy gondoltam kiteszem a blogra is. :D http://m.blog.hu/ga/garrysmodsotettitkai/image/SP_A0427.jpgMediEvil..
Sziasztok Igen, tudom, hogy már egy jó ideje nincs új GMST, de ennek két oka van. Az 1. az, hogy bárhogy is próbálkoztam a Gmod nem akar Linux alatt futni, így vissza fogok hamarosan térni a Windows-ra. Kár, mert sok jó, és természetesen rossz tapasztalatom volt a Linux-al, de ami itt a…..
SziasztokSajnálom, hogy már egy ideje nincs tőlem GMST, de sajnos egy ideig nem is lesz. Természetesen megpróbálok minnél hamarabb megoldani a problémákat, és belekezdek végre a művekbe. (több is van????)MediEvil..
TcwCsoki 2011.03.29 22:32:27
Műsorvezető: Eddy és LacyLesz játék, bemutató, hülyülés, és még sok más...Várunk mindenkit szeretettel...
TcwCsoki 2011.03.24 17:13:05
gmst_quizz                             ..
Üdv népek, Reptile vagyolok.2 dolgot szeretnék bejelenteni.1. Ma 18:00-kor LIVE adás lesz, a műsorvezető Dante. Lesz beszélgetés, gameplay, és még pár ökörség is beleférhet.2. Nem tudom mennyien fognak neki örülni, de 3 hónap után eldöntöttem, hogy igen is Skinváltáson esek…..
Klikk A Nagyobb Formátumért..
Garry's Mod Sötét Titkai Üdv! 2011.02.10 11:08:00
Üdvözletem! Victory21 vagyok a GMSTtanonc blog volt szerkesztője. Úgy gondoltam mivel kaptam szerkeszttői jogot a blogon írok is egy bejegyzést. (Igaz ezért rohadt nagy lbaszást fogok kapni de lesz*rom! XD) Nos az elmúlt 24 órában (annak is csak 13 órájában) dolgoztam egy…..
Garry's Mod Sötét Titkai Új GMST 2011.02.15 20:16:00
Sziasztok Remélem mindenkinek tetszett a FreddyD emlékvideónk, és ha igen, akkor most ki ugorhattok a gatyátokból, mert csinálom a következő GMSt epizódot. Igen, most elkapott engem a hév, és remélem, hogy ennek is olyan sikere lesz mint az előzőnek. Ezért csináltam egy képet…..