Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grausaman

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Balmain 2011 őszi lookbook 2011.01.25 17:00:00
Christophe Decarnin felelős a Balmain idei őszi kollekciójáért is. Mindenféle ruhadarab megtaláltható az őszi ruhák között, a lazától elkezdve a komolyabb, elegánsabb összeállításokon át. Farmercuccokkal is találkozhatunk bőven, sokféle anyagot alkalmaztak. Azt hiszem, a…..
A kommentelők hozzászólásaiból úgy vettem észre, hogy nagyon megcsappant a készlet iPhone-ból, nagyon úgy tűnik, hogy ma kifullad a kezdő készlet. Grafiqs ma fél egykor vette meg az utolsó előtti darabot az Euro Parkban, Viktor szerint az Árkádban reggel már szintén alig volt.…..
Hivatalosan ugye hiába kéred, egyetlen hazai Apple-boltban sem tudod megvenni az iPadet, sőt, még durvábbat mondok, arról sincs hír, hogy mikortól lehet megvásárolni Magyarországon az Apple áprilisban bemutatott tabletjét. Akárhogy is nézem, lassan öt hónapos csúszásban vagyunk,…..
Steve Ballmer a Microsoft pénzügyi ülésén nyilatkozott pozitívan egy még nem létező Windows-tabletről, amivel egy nap kicsinálják majd az iPadet. És ez minden, amit lehet tudni erről a rejtélyes termékről.A bevezetőjében Ballmer kifejtette, hogy őt mostanában a tablet kérdése…..
A hálózatról ugyan továbbra sem tudtuk lekapcsolni, de a Nexus One-nal összevetve érdekes eredmény jött ki. Kiderült, hogy az iPhone 4 lényegesen lassabb tenyérben, és tovább lassul a halálos fogás következtében. A Nexus One-nál nem találtunk halálos fogást...