Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wickee

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a harmadik évad, és mint tegnap jeleztük már, a nézettsége akkorát bukott, mint a TV2 kétségbeesett próbálkozásai arra irányulóan, hogy ők legyenek a legfaszább kertévé a vidéken. A Hősök harmadik évadának premierje a maga 10 milliós adatával a második évad…..
A jövőben nyitunk Emóval, a látványból egyértelmű, hogy először a köztisztasági hivatal alkalmazottait vitte el a kór, tiszta kosz minden. Emó egy szórólapon olvas éppen valamit, és közben azt látja, hogy őt magát és a csaját viszik el a biohazard ruhás csávók, szóval…..
hogyvolt 24 3x05 17:00-18:00 2008.07.23 10:34:00
17 óra. A múlt részben ugye Jack bekattant és megint úgy gondolta (hozzá teszem nagyon helyesen), hogy csak ő tudja a világ szarát letunkolni a csatornában, így megszöktette Salazart a börtönből, ezzel mintegy felütve a „Hogyan vágjunk fát magunk alatt” c. fejezetet.…..
Mivel az előzetes a feketét síró Madzsával indult, bevettem egy Seduxent a hogyvót előtt, biztos, ami zicher alapon. Ha Alehandró megint énekel neki, levágom a fejem tetjét egy műanyag késsel. A nyitójelenetben Emó és műír ackentusos csaja szenveleg, sajnálom a nagy tulok…..
Wickee 2008.07.17 17:21:29
lakka ne haragudj, de azért mindennek van határa… Amikor elismerted, hogy hímsoviniszta vagy, akkor nem reagáltam semmit. Úgy éreztem, hogy ha valaki ezt ilyen büszkén vállalja, akkor azzal többet nincs a továbbiakban beszélnivalóm, hiszen szemmel láthatóan elástam magam a szemedben, akármit mondhatnék, egy buta libának tartanál. De azért hogy ezt így ki is jelented egy újabb kommentben (tudom, hogy a liba szót nem használtad), na azt már kikérem magamnak. A "valódi gyökeret" és a "hülye picsát" még lenyeltem, mert úgy voltam vele, hogy csak haragodban mondtad. De ez azért már sok. Én normálisan beszélek veled, nem pocskondiázlak, csupán a véleményemet közlöm, erre te ilyen hangot engedsz meg magadnak… Van egy szint ami alá keveseknek sikerül magukat ledolgozni, de neked kemény munkával sikerült. Gratulálok. Beírtad magad az örök faszkalapok nyílvántartásába. Csak azt nem tudom, hogy hol van ilyenkor sixx. Kíváncsi vagyok, hogy neki mi lenne a véleménye rólad, meg erről az egész helyzetről. Azt is vállalom, hogy az én hozzászólásaimat törölje, de nagyon szeretném, hogy téged jól kiosszon. (És természetesen engem is, ha úgy ítéli meg, hogy magamnak köszönhetem ezt a stílust, amit használsz velem szemben.) Több fórumra/blogra is járok, mindenhol ebben a stílusban írkálok, de így még sehol nem beszéltek velem, soha senkinek nem volt problémája. Szóval talán el kéne gondolkodnod… És akármennyire is hímsoviniszta vagy, azért illő lenne megválogatni a szavaidat, ha egy lánnyal beszélsz. Főleg egy nyílvános helyen. Ha a barátnőd és a lány ismerőseid eltűrik ezt a stílust ám legyen. De ismeretlenekkel bánj tisztességesen. Köszöntem.
Többször is jeleztük, hogy érdemes lesz odafigyelni az októberben startoló Comedy Centralra, mert egyrészt kvázi országos terjesztéshez jut azzal, hogy a VH-1 helyén sugározza majd adását egy "ablakban" (azt még nem tudjuk, hogy mettől meddig, tippünk szerint reggel 10 és…..
Mivel ünnepeltük '88-ban május elsejét? Ha elmentünk a majálisra, akkor természesen sör-virsli koktéllal - összerázva, nem keverve, ahogy James Bond mondaná. Ha a tévé előtt maradtunk, akkor Szupernagyival, a calcuttai könnyűlovasság utolsó támadásával és persze…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.15 09:20:00
Míg mindenki William Petersen szerződése miatt agódott, a CSI egyik főszereplője fű alatt bejelentette, hogy nem kívánja meghosszabbítani az idény végén lejáró kontraktusát, és ki akar szállni a sorozatból. A nevét kifehérítjük, mert nem akarunk spoilerezni: Gary Dourdan, azaz…..
A Digitalspy írta éppen tegnap, hogy milyen feltűnően gyorsan érkeznek meg az amerikai sorozatok az európai képernyőkre, hozzátéve azt, hogy a tendencia csak javulni fog. Valóban érezhetően hamarabb mutatják be már nálunk is az újdonságokat (pl. Lost s4 az AXN-en), de Európa…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.02 09:27:00
Jay Leno hivatalos sajtóközleményben kért elnézést egy "hülye megjegyzésért", ami a Tonight Show egyik élő adásában hangzott el, és amit a melegszervezetek egyöntetűen sértőnek tartottak. Leno éppen Ryan Philippe-el beszélgetett annak első filmszerepéről, amikor…..
comment:com Nincs kanál 2008.03.31 05:18:00
Most elkezdhetném bizonygatni, hogy milyen egyszerű kanalat hajlítgatni, sőt egy kis ügyeskedés és látványosan törik is, mint Kiszel Tünde haja. És persze játszhatnám a Vágó Pistát, hogy ugyebár a nagy számok törvénye, és egymillió nézőnként hány régi óra indul el, ha…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.02.07 09:23:00
Szeretjük az ilyen híreket: állítólag egy WGA-közeli forrás ismerősének a haverja már látott olyan embert, aki hallotta, hogy már csak a szerződés konkrét szövegét kell kicsit átgyúrni, és akkor kész a megállapodás a WGA és a stúdiók között. Úgy legyen. Flavor…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.01.30 09:16:00
Sajnos olyan jó lett a nézettsége a Celebrity Apprentice című üzleti realitynek, hogy rögvest berendelték a második évadot is, a fene esne bele. 2009 januárjában jön a második évad, míg a mostaninak a döntője március végén lesz, egy élő duplarésszel. Thaiföldön egy…..
Kevés bunkóbb dolog van annál, mint egy embertársunk halálával szórakozni, így a Hét Faszkalapja díjat méltán kiérdemelheti John Gibson, a FOX News rádió egyik műsorvezetője, aki tegnapi műsorában jól elszórakozott szerencsétlen Ledger halálán. A linken meghallgatható…..
Wickee 2008.01.25 12:30:21
comment:com Hírek kávé mellé 2008.01.22 09:20:00
Ma jelentik be az Oscar-díj nevezettjeit, a gála ugye február 24-én lenne, liveblogginggal (itt), satöbbi, de a jelenlegi állás szerint írók és színészek nélkül. A Fox a vasárnapot is megnyerte a nézettségi versenyben, mégpedig a jó kis izgalmakat hozó Gianst-Packers…..
Egyre jobban úgy tűnik, hogy az Oscar-gála se lesz olyan, mint régen, felcsavarják a vörös szőnyeget, kint majd felsöpörnek éppen, amikor a díj átadói elszavalják monológjukat a tök üres nézőtérnek. Aztán biztos jól meg is hatódnak. Ennyit még mi is tudunk, (még ha csak…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.01.17 09:11:32
A CBS hivatalosan még nem mondott semmit a Moonlight című vámpíros sorozatról, de az egyik benfenntes szerint jó esélye van a második évados berendelésre (a sztrájk miatt az eddig leadott részeket első évadnak tekintik). Kalifornia állam eljárást indított Dr. Phil tévés…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.01.03 09:10:00
Visszatértek a talkshowk az amerikai tévéképernyőkre, Letterman ugye a WGA áldásával, O'Brien és Leno meg írók nélkül (tegnap azt írtuk, hogy az utóbbi kettő 7-én kezdi az újévet, megvezetett minket a Variety.com). A politikusok is lecsaptak a kínálkozó lehetőségre,…..
Igaz, hivatalosan még nem jelentették be a dolgot, azaz nem kezdődött el a sztrájk, de az NBC óvatos duhaj, és a jelenlegi közönségkedvenc sorozata, a Hősök idénre tervezett spinoffját (Heroes: Origins) elhalasztja akkorra, amikor majd biztosan lesznek írók, akik meg tudják írni az…..
A Viasat jóvoltából az Index is részt vehetett azon a konferencia-interjún, melyen főleg európai újságírók faggatták Michael C. Hall filmszínészt a Dexter című sorozat főszereplőjét, akit a magyar nézők is jól ismerhetnek a Sírhant művek című sorozat David Fisherjeként. A…..
1997 október 4-én indult a Tv2 műsora, ami még egy elégséges matematikaérettségivel is azt jelenti, hogy idén tíz éves az igazi kereskedelmi tévézés Magyarországon. (A Szív tv-t most inkább felejtsük el!) Persze örülhetnénk is, pezsgőt ihatnánk Jakupcsek Gabriella…..