Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnnylightning

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
johnnylightning 2016.04.26 12:11:11
@Phil Necro: saját megjegyzés vagy poén sem kell. Nézd meg az RTL híradóját, ahol a Szellő mindig próbál poénkodni az Antóniával, de inkább szánalmas az, amit leművelnek, mint vicces. Ami nem megy, azt nem kellene erőltetni.
Dagad a botrány a frissen kormányszócsővé alakított TV2 körül, legalábbis a Blikk mai cikke alapján erre lehet következtetni. A napilap arról ír, hogy 2014 novemberében azután szűnt meg a majdnem két évtizedig futó közéleti műsor, mert politikai nyomás érte a stábot és a csatornát. Naná, hogy a…..
A Hvg.hu úgy tudja, hogy a kedd reggeli értekezleten bejelentette felmondását Kőrösi Gábor, a Tények szerkesztő-műsorvezetője. Kőrösi dolgozott az esti Tények szerkesztőjeként, a reggeli hírblokk műsorvezetőjeként és a Napló munkatársaként...
Én sajnos nem ismerek fel senkit az új promóvideókban, remélem a kedves olvasók igen! Hajtás után megvillantunk pár videót! Rubint Réka, Tokár Tomi kolégánk, a herevasaló Berki, Kozsó (vagy a tincs nélküli ikertornya, Hevesi Tamás?) és a balesete után lábadozó Rékasi talán mintha felvillana…..
johnnylightning 2016.03.16 23:28:52
@mthrfckr: a harmadik inkább a Pintér Tibor, mint a Bereczki.
Nagyon komoly politikai üzenete van annak, hogy egyértelműen a Fideszhez és a Fradihoz köthető kopasz verőemberek akadályozták meg az MSZP egyik politikusát abban, hogy beadhassa a népszavazási kérelmét a vasárnapi zárva tartás miatt. Az ügy még a jobboldali sajtó egyes részein is kiverte a…..
Ma reggel a Mokkába Berki Krisztián volt az egyik vendég. Berkit az egyik műsorvezető, Vujity Tvrtko nem kedveli, nem látja benne a plánét, a teljesítményt, a truvájt. Demcsák Zsuzsának semmi baja nincsen Berkivel, így a beszélgetést javarészt ő vezényelt le. Aztán megszólalt Tvrtko, és…..
A The Walking Deadet ért leggyakoribb kritikák között ott van az, hogy minek pofáznak annyit, inkább henteljék a zombikat illetve az, hogy úgysem hal meg egy fontos szereplő sem, még csak bajuk sem nagyon lesz meg az, hogy egy rendes gonosz sincs a Kormányzó óta, és eleve, őt is…..
A TV2 műsorvezetője az Ice Bucket Challenge, azaz a jegesvödör-kihívás után szabadon egy mozgalmat indított, amiben nem kell a fejünkre öntenünk semmit, csak pénzt adni a rászorulóknak, és nem titokban, az adóbevallások 1 százalékban, hanem csekken, jól láthatóan, lefotózva, nem elsunnyogva.…..
johnnylightning 2016.02.15 13:24:29
@sixx: Lehetséges, de majd a végén kiderül. Gondolom végighaknizza majd a médiát, amit lehet azzal magyarázni, hogy csak azért, hogy minél több emberhez eljusson az üzenete, de azt hiszem ő többet fog profitálni az egészből, mint a rászorultak.

De lehet csak azért érzem ezt, mert nem kedvelem vagy mert ezt az egész adakozást ilyen formában nem a legjobb kivitelezésnek tartom. Mint Urban Gorilla is írta, kihívni valakit név szerint nyilvánosan nem szerencsés, ezzel nyomást helyezve a személyre.
A Naked and Afraid, azaz Csupasz túlélők című Discovery-műsorról írták ezt a cikket, amiben szinte csak az igaz hogy meztelen emberek vannak benne, és túlélnek, és hogy a Discovery Channelen látható a műsor. A cikk állításával ellentétben nem ez a legnépszerűbb műsora a csatornának, közel sem, az…..
A diplomás pályakövetésnek sok éves hagyománya van már a külföldi országokban, Magyarországon 2010 óta működik a Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR). A módszerek országonként eltérhetnek egymástól, de közös bennük, hogy mindenhol a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeit akarják közelebb hozni…..
A Discoverynek eddig egy olyan műsora volt, amit itthon fogattak, az Attraktor, ezt az Indexvideóval közösen készítették azaz mi voltunk a gyártók, ők meg a megrendelők és a jóváhagyók. Az Attraktor után egy másik csatornájukra is gyártanak tartalmat, igaz, kisebb csavarral. Az IDxtra, azaz…..
johnnylightning 2016.01.15 18:34:47
@sixx: az indexen szerepel "Péterfy Bori véres gyilkosságokról orgatott" címmel a cikk.
Sorozat formájában készült folytatás az egyik legsikeresebb magyar filmhez: a Csak szex és más semmi receptjét egy kicsit átvariálták, de az alapok maradtak, így lett a Csak színház és más semmi egy szórakoztató és igényes sorozat. Ezt onnan tudjuk, hogy mi már láttuk az első két részt, azaz a…..
UPDATE2: valóban nem lehet párhuzamot vonni az MTVA és az RTL húzása között, az előbbi (Jakupcseket szinte adásból kirúgni) gyökérség volt, a másik egy üzleti döntés, amit ráadásul korábban meghoztak. A posztba nem írok bele viszont mert maradjon csak itt a mellélövés is.…..
Celebekkel jelentkezik a Tv2-n a karácsony előtti három napban a Kocka című vetélkedő. December 21-én Jakabos Zsuzsa Európa-bajnok, olimpikon úszónőnk és Kovács Lázár mesterszakács lép a kockába. December 22-én a fitnesz edző Rubint Réka és Majka próbálja megoldani a rá…..
"A kormányhivatalok hatáskörébe kerülnek április 1-jével a családtámogatási és lakáscélú állami támogatásokkal összefüggő feladatok a Magyar Államkincstár megyei igazgatóságaitól" - ezt Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár közölte az…..
Úgy ültem neki az első galantos posztomnak, hogy megírom a sztorit az autóvásárlás első pajzán gondolatától a jelenig, amikor már néhány hónapja használom az autót. Nem sikerült. Túl göröngyös volt a Galanthoz vezető út, és a vétel utáni eufóriát követő…..
johnnylightning 2015.03.15 16:05:11
@Stump András: "Autóvásárlási sztorijaimat mindig azzal a burkolt szándékkal írom, hogy mások ne kövessék el azokat a hibákat, mint én."

Következő alkalommal érdemes volna valaki hozzáértőt is elvinni autónézőbe, aki a tudásával jobban látja a gyenge pontokat, vagy akár csak józan észként tud működni, ha már olyan típus vagy, aki első pillantásra szerelemmel nem lát tisztán. Talán a következő sztorinak nem arról kell szólnia, hogy mit hibáztál, hanem arról, hogy milyen szuper valamit vettél :) Tudom milyen szerelemből autót venni, első alkalommal én is ráfaragtam, de azóta tudom, hogy az agyam is használni kell, ha egy olyan autót szeretnék, ami több örömöt okoz, mint szenvedést és nem fordítva.
A Nemzeti Hírtévé elindulásának egyik sarokköve az időjárás-jelentés, amiről olyan büszkén számoltak be az első másfél órában vagy hatszor, mintha az lenne a világ egyik legnagyobb truvája. Pedig nem az, úgy, ahogy a köztévé csinálja, meg pláne nem az, hiszen a…..
De néha a porschés is. Meg a passatos phaetonos. Sőt, olykor autó se kell hozzá, hogy ugyanebből a halmazból kerüljön elő valamilyen jelző, mondjuk a cinikus. Könnyed péntek délutáni parasztnéző, mert nem csak videókat kapunk, de olykor ilyen képeket is, pár sor körítéssel.…..
johnnylightning 2015.03.14 14:16:23
@dr kíváncsivagyok: Részben érthető a felháborodásod, de csak részben. Mindenki tudja, hogy bizonyos autómárkák kiknek lettek kitalálva, a pszichológia oldaláról is meg lehet közelíteni, hogy melyik személyiségtípus melyik márkát választja és miért. Nyilván a gazdagabb emberek, akiknek pénzük is van, máris hatalmasabbnak és különbnek is hiszik magukat a nagy átlagnál, akikre a szabályok nem nagyon vonatkoznak (szerintük), éppen ezért ott parkolnak, ahol akarnak, annyival száguldoznak, amennyivel akarnak, indexet se használnak, a kresz sem számít, csak ők. Persze ezt általánosságban lehet elmondani, nem érvényes minden egyes BMW/Mercedes/Porsche/egyéb drágább autó tulajdonosra, de arányaiban mégis gyakrabban fordul elő, mint azon autótulajok körében, akik olcsóbb autókkal járnak.
A konyha ördöge a TV2 állatorvosi lova. Minden benne van, ami egy jól megcsinált, sima főműsoridős, normális nézettséget hozó realityhez kell, az alapötlete nem új, hanem egy többször átgyúrt, kismillió országban (Nagy étteremátalakítás néven többek között nálunk is)…..
Egy hete túlestünk A Dal első adásán, most jöhetett a második 10-es adag. Múlt héten csak úgy kapkodtuk a fejünket a rengeteg baromság láttán, hallatán, most viszont csak egy lemondó vállrántásra futja. Egyszerűen rosszak a dalok, és ha ezeket sikerült 3-400-ból kiválasztani,…..
johnnylightning 2015.02.01 11:46:35
@sepörd: benne is csak az az egy értékelhető, hogy kendőzetlenül megmondja az esetek többségében, ha szar a dal vagy szar az előadó...hogy ezek után miként pontoz, az sokszor érdekes.
johnnylightning 2015.02.01 13:22:38
@matecska: ja, hogy nem lehet véleményem csak azért, mert nem vagyok szakmabeli? A zene iránti alázat meg tisztelet szerintem jól hangzó rizsa, amit szeretnek puffogtatni a tehetségkutatókban. A másik, hogy azért zene és zene között is van különbség igényesség terén rendesen. A kis senki popzenészek között pont nincs szó ezekről.

A Caramelt egy tehetséges énekesnek tartom, akinek jó dalai vannak. De az énekstílusa számomra hallgathatatlan. És igenis a fejhangon való vinnyogás, az állandó hajlítgatást maximálisan túlzásba viszi. Lehet azt mondani, hogy ettől lesz valaki egyedi és ez mutatja a hatalmas tehetségét, de szerintem pont nem erről van szó. De vele kapcsoltban nem csak én látom így, nagyon sok ember gondolja ugyanezt. Ízlés kérdése persze, nekem nem jön be, másnak pont ez tetszik, kinek mi.
A Bors hozta le az idei villastatisztikák első körét, gondolom lesz majd második is az adás után, de a számokat minden rendes ember szereti, így tessék, ezek a releváns adatok 73 nap eltelte után. Az ugrás után lesz két pucér videó is, nyugi. Ez fogyott: 80 kiló hús, 15…..
johnnylightning 2015.01.29 13:57:48
@Figyuzzka: ha fogyna, szerinted kértek volna be terhességi tesztet? :)
Kihúzta a gyufát a köztévé a Rising Star műsorvezetőjénél A Dal című műsorral. A Facebookon közzétett bejegyzésében Majka a következőket kifogásolja: - hogy lehet 2015-ben olyan műsort csinálni, amiben különböző énekesek elénekelnek egy-egy saját dalt, aztán eléneklik…..