Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SirSmoke

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ANTIKULTI Edzőtermi hierachia 2014.08.08 20:47:25
Edzeni járok az edzőterembe, zenét hallgatok, és teszem a dolgom. Én vagyok az a jó seggű, bögyös csirke, aki alig szól valakihez, csak akkor válaszol, ha kérdezik. De miért járnak a többiek? Olyan klikkesedés van, hogy azt öröm nézni. Néha jókat derülök rajta. Nagydarab…..
SirSmoke 2014.08.09 14:59:59
@mohaa: kinek mi a sport. Neked a tekerés nekünk a konditerem. Akkor múltkor lehet téged ugrasztottunk be a bokorba? :) Amúgy nem mindenki suttyó aki oda jár.
A félmeztelenül edzősöknek szólni szoktunk hogy öltözzenek fel. Benne van a szabályzatban...
Meg még jó pár dolog, hogy lehetőség szerint MINDENKI megtalálja a szépséget a sportban.

Cirmik, meg hamar elfogynak. Lejönnek, kiválasztják a legnagyobb autóval rendelkező srácot, majd mosolygás és már mennek is. Amíg az megvan addig nem is jönnek...
Amúgy meg, gond nélkül kitiltok bárkit aki nem megfelelően viselkedik! Ennyi. :)
A nézettségnél fontosabb az értékteremtés - állítja Szabó László Zsolt, az MTVA megbízott vezérigazgatója, akivel a Marketing és Média készített interjút. A megbízott vezér elmondta, hogy "az MTVA, amely jelenleg működik, az általunk bevezetett változtatásokkal és az…..
A tegnapi Köszönjük Internet!-díjat a Duna TV Kívánságkosarában nagyot hasaló munkatárs nyerte, minket azonban nem hagynak nyugodni a jelenet körülményei. "Semmilyen speciális oka nem volt a mozdulatsornak. Kollégánk így próbálta menteni a menthetőt." - kaptuk a…..
Azt nem tudjuk, hogy milyen indíttatás vezérelte az MTVA csinovnyikjait, amikor a nagy dérrel-dúrral, milliós költségvetéssel megtervezett új arculati elemek közül párat kihajítottak egy óbudai utcára, csak úgy, mintha pár zacskó kutyaszar lenne, de az biztos, hogy augusztus…..
Öldöklő piaci versenyről számolt be a mai Közbeszerzési Értesítő. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban keresett közterületi kampányok tervezésére, kivitelezésére és lebonyolítására partnert magának. A…..
 Tessék szépen logikusan gondolkozni a KDNP és más hasonló mutyitársaságoknak. Azért emlékezzünk arra, hogy mit is javasolnak egyes keresztény-katolikus szextanácsadó könyvek. Szerintük orrba, szájba, fenékbe mehet házasságkötés nélkül is.  Na ezen utóbbira is kellene egy ilyen frappáns…..
SirSmoke 2012.06.07 19:45:32
@dnbn91: Te ugy vagy bolond ahogy vagy! Akkor szuld meg Te, es neveld fel Te a nem kivant gyerekeket! Igazad van, ne legyen abortusz inkabb legyenek a gyerekek az utcan, vagy tegyenek tonkre mas eleteket. lasd. amikor a 14 eves kiscsajt felcsinalja a 15 eves kissrac.
Kezeltesd magad, mert sulyos agysorvadasban szenvedsz!!!
Egy élhető nap, amikor Budapest napsütötte terepasztalnak, bringára pattant lakói pedig kedves kis maketteknek tűnnek. Köszönhetően a CM-nek és a tilt-shift technikának.City Of Joy from daniel fiantok on Vimeo. A 2010-es tavaszi Critical Masst dolgozta fel sajátos szemszögből az Index…..
SirSmoke 2012.04.23 20:54:34
@Enrich: Igen idalis lenne ha mindenki biciklivel jarna, nem lenne idegesito gyalogos aki megzavar a gondtalan biciklizesben! Na latod pont ennyi igenyed van. En vagyok a "gyoker"? Hmmm elvallalom. De ezt szemelyesen soha nem merned mondani, epp ezert csak rohogok a kerekagyadon! Te vicc!
SirSmoke 2012.04.23 20:58:37
@taxi33:
1. Igaz!
2. Kivancsi voltam a sok pancserre!
3. Nem, eleg lenne ha az idegesito nagypofaju biciklisek elhuznanak!
Tovabba azon vagyok hogy elhuzzak ebbol a tetves orszagbol, ahol minden egyugyu suttyo azt csinal amit akar.
Úgy tűnik, a nézők tényleg nem szeretik VV Shadit, a Való Világ ötödik kiadásának legutóbbi kiesőjét, aki VV Eszter, csöcsvillantós ügyvédnő ellen vérzett el a legutóbbi párbajon, mégpedig elég tetemes, közel 60 százalékos különbséggel. VV Shadi a kiesés után kicsit…..
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étől újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélső forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre.…..
SirSmoke 2011.07.13 22:26:26
@ltomi:
1, senki nem kenyszerit, hogy egy fovarosban lakj.
2, naponta jarok edzeni a konditerembe igy nem hiszem, hogy en lennek az "ellustult" autos
3, jo abba ringatni magatokat, hogy ezzel milyen egeszsegesek vagytok?? Gondolj bele egy piciket, amig Te zilalva szivod a tudodbe budapest "egeszseges" levegojet, addig az autosok tobbsege ablak felhuzva kulonfele szuroberendezesek altal tisztitott levegot sziv. Gondolj bele, hogy zilalva biciklizel mennyi szennyet szivsz be!?
4, kevesebb lenne az auto, kevesebb lenne a dugo, kevesebb lenne a szennyezes. Ez teny. Viszont az is teny, hogy biciklis lassaitja a forgalmat, nagyobb dugo, tobb szennyezes!
5, egy europai fovarosban az uttesten biciklizni egy elmebaj!!!!
6, en sem megyek (mentem eddig) a biciklisek savjan, ti se gyertek az autosoken!
7, ossze mesz egy gyalogossal, jol osszetoritek egymast, na bummm, egy jo agyrazkodas meg nehany oltes, beesel egy auto ala akkor mi van? Biztos hogy nem uszod meg egy par oltessel. Engem ved a kasztni, teged???
Egyelőre örüljünk annak, amink van, vagyis amink nincs. Mai cikkünk blogposztja...
SirSmoke 2011.06.08 18:05:40
@Laciii: De azt azert vedd figyelembe, hogy egy amerikai faluban van annyi ember mint egesz magyarorszagon......
SirSmoke 2011.06.08 18:40:44
@vuk_: Nem frocsogok hanem velemenyt nyilvanitok!
Imadom amikor a sok latexgatyas hudetrendivagyokabicajommal "csavo" meg csaj szivja a jo levegot a koruton.
Pl a multkor egy orvos baratommal mentunk a koruton kocsival, ablakok felhuzva, klima be es a sok biciklis csak ugy suhant el mellettunk. A lenyeg mondja az orvos, ha igy tekerve zihalsz (horgok, legutak kitagulva) egy olyan szmogos levegoben mint pl a korut kb 2 ev mulva eleg komoly tudobetegsegeket lehet osszeszedni. Szal, gratula a sok egeszseges elethez!
Attol is telitodott, hogy a biciklisek a savokban pont 3al tekernek.... + ezt a varost nem 2 millio auto kozlekedesere terveztek!!! Ezek az utak meg lovaskocsikra voltak meretezve! Arrol sem en sem pedig Te nem tehetsz, hogy az igen tisztelt varosvezetes nem jott ra arra, hogy talan egy 2x4 savos korgyuru megoldas lehetne. Nem ez a vicc M0. Vagy miert nem epitunk autopalyat budapest ala? Vagy talan ki kene szelesiteni az utakat, akkor lehet, hogy egy biciklisav is elferne es mindenki kozlekedhetne a sajat teruleten.
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
A rendes őszi biciklis felvonulás az idén szeptember 22-én, szerdán lesz. A Critical Mass résztvevői 18:30 és 19:30 között a pesti Nagykörúton, a Jászai Mari tér és a Petőfi híd budai hídfője között fognak együtt kerekezni. Pontos kezdés nincs, mindenki ott csatlakozhat a…..
SirSmoke 2010.09.20 23:35:51
@min: a 346 forintos benzibol kb 200 ft az ado.... szerinted hany liter benzin fogy egy nap?? remelem nem zavartalak nagyon ossze ezekkel a nagy szamokkal!
uristen, leallok veled vitatkozni... pfff tenyleg keso van mar.....
SirSmoke 2010.09.20 23:37:18
@min: Te csak ne sajnalkozz! Leszarni lehet de felszarni nem!
SirSmoke 2010.09.20 23:22:52
@Jokkura: Igaz!
Mi termeljuk az adonak egy jelentos %at. A biciklisek meg csak elvezik. Nincs a biciklire se biztositas se semmi. Leviszi a baromja a tobbszazezres tukromet, mit veszek el tole a boren kivul? A legtobbje csoro!
Közel három éven át kellett a bringásoknak és a gyalogosoknak kerülgetni a munkagödröket a budai Duna-parton, mert az EuroVelo kerékpárútvonal részét képező szakaszról a főváros nem tudott dönteni, hogyan állítsák helyre. Júniusban végre megcsinálták a burkolatot, majd…..
Az Ariel Atomot – gondolom – nem kell bemutatnom senkinek. Ha a Totalcart olvasod és ennek ellenére nem tudod, mi ez, tájékozódj Csikós (ő a gyárban is volt) vagy Gyulavitéz menetpróbájából. És persze próbáld elképzelni, milyen lehet a 3 másodperc körüli gyorsulás…..
SirSmoke 2010.07.22 23:05:33
@GYUSZI BACSl: Az, hogy az en cegem mibol es hogyan van az egy mas teszta, mivel nem vagyok importor. A sutos hozzaszolas pedig egy picit kicsinyes, szerintem Te is erzed.

Honnan tudod, hogy kik kommentelnek?

Ha mar csinalnek egy ilyen ceget, biztos, hogy egy autot kizarolag a probalkozok reszere tartanek fenn. 10 millio az ara,ha jol vettem ki a szovegekbol, nem 40.....

Szerintem itt sem, legalabb is szamomra, a legyalazas lenne a lenyeg. En szeretem es tisztelem az autokat.

Dubai tenyleg egy "kicsit" mas vilag.

Engem inkabb a pokhendi importor valasza bosszantott fel egy picit.
SirSmoke 2010.07.22 23:08:28
@Krisi: Tenyleg idaig kell sullyedned? Vagy csak siman kompenzalsz? :)