Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norissimus

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Vegytestvérek reloaded 2007.08.14 17:26:00
Nem lehet eleget váladékozni a magyar írott és elektronikus média állapotáról, különös tekintettel az úgynevezett zenei újságírás mélységeiről, ezért most röviden emlékezzünk meg a Sziget egyik vidám mozzanatáról, a Chemical Brothers sajtótájékoztatójáról, amiről…..
Subba A Sziget arca 2007.08.13 12:17:00
Szuper dolog ez a szabadtéri bulizás, nem is ember az aki ma nem másnapos. Rengeteg energia és munka árán megtaláltuk a Sziget arcát, ismerjétek meg ti is...
Subba Manöken piss 2007.08.10 15:27:00
Egy autókiállítás képei című sorozatből emelték ki biztos kézzel orosz kollégáink az alábbi gyöngyszemet, amiből első körben csak egy kis kedvcsináló részletet mutatunk be. A többit a kattintás után. ..
IWIW utca egy futó lány alakjarossz a fény és halvány a képmonitorom ma esti rabjameddig szabad itt-tartani mégidegen-ismerős az arcamás mint mit múltam vet előnem az emlékezet kudarcanem ő aki itt van mégis őaz út a város ismeretlenkezében táska vagy kabátkeresem azt egy…..
Subba Laza aktuálasszociáció 2007.08.09 16:43:00
A guar-gumi (E412) a guarbab endospermiumának őrleménye. Széles körben elterjedt adalékanyag, amit a sütő-, cukrász- és húsiparban stabilizálásra, állományjavításra használnak. Palcsó Tamás énekes, Lola énekesnő, Schobert Norbert fitneszoktató, Csollány Szilveszter olimpiai…..
Subba A tiszta rockérzés 2007.08.08 11:38:00
Valószínűleg Magyarország legszórakoztatóbb fesztiválnapjáról csúsztunk le múlt hét pénteken. Bakács Tibor Settenkedő szíve csücskében, a "KASZA - Fesztivál és Kemping" fantázianevű négynapos kazincbarcikai rendezvényen az osztódással szaporodó Boney-M, "a…..
Tudja valaki, hogy hozzávetőlegesen hány törzsutasa lehet a BKV-nak? És főleg, hogy az utasnak miért éri meg a törzsstátusz? ..
Norissimus 2007.08.08 16:47:47
Subba Vadnyugati anyós 2007.08.08 15:20:00
Hogy mi mennyire imádjuk a magánember és az Internet viszonyát! Lapozgatunk, lapozgatunk, és egyszer csak egy ilyet dob ki a gép. Ez nem a Borat filmjéből egy jelenet, csak egy emlék kép egy magyar család életéből. (Aranyos, reméljük nem a Mámi lőtte le!) ..
Norissimus 2007.08.08 16:43:33
Sokkoljunk macskás videóval hétfőn reggel című rovatunk jelentkezik: 130 a macska...
Hidd el fiam, jobban fáj ez nekem, mint neked: Tudjuk, olcsó dolog Mónika-show részletekkel mérgezni a drága Subba-olvasókat, de ezúttal sem tudtunk ellenállni...
Subba A hét videói: csokieső 2007.08.03 14:09:00
Mivel Magyarországon még nem terjedt el annyira az otthon készült videók megosztása, ezért külföldi produkciókon mutatjuk be, hogy minek kell itthon megtörténnie, ráadásul minél hamarabb. Kell hozzá egy unatkozó internetező, kamera és az internet. Nálunk…..
A végtelen szibériai hómezőkön, a kies kamcsatkai vulkánok közt, az Urál kietlen, ember sosem járta barlangjaiban wifiző orosz barátainktól loptuk el ezt a képet. ..
"A legszebb nőt életemben Moszkvában láttam. Egy 18 éves kislány volt. A Vörös tér mellett a föld alatt épült egy nagy bevásárlóközpont, ő a szomszéd asztalnál ült egy étteremben, és egyszerűen szemezett velem. Én ilyen szép lányt még életemben nem láttam. Már…..
Subba A hal kakija nem hurka 2007.07.27 12:35:00
A Subba rajongása a szar minden formája iránt közismert. Ha valami szar, az minket egyből érdekel, sőt, konkrétan maga a szar, a kaka, a fos, a bélsár, a széklet, az ürülék, a fekália, a trágya, a kula, a ganaj, a kábel és a barnamedve is mindig méltó…..
Ezen a csodálatos héten az alábbi linkecskéket és linkocskákat gyűjtögettük össze nektek. Böngésszétek mindet sok szeretettel, és szórakozzatok közben remekül!- Isten hozott a Rejsziklubban!- A Legszebb Ossianos Zászlónak már 650 ismerőse van- Egyszer használt? Bontatlan??…..