Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ariel Atom Hungary

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tán emlékeznek még rá, milyen - szinte már közfelháborodást - okozott nyereményjátékunk, melynek végén öt olvasó nyerhetett egy Ariel Atom tesztvezetést cserébe azért, hogy megrendelte tőlünk jubileumi dupla DVD-nket egy ajándék bögrével. Voltak páran, akik azonnal, hangosan…..
Ariel Atom Hungary 2010.08.03 21:34:18
Üdv,
a Totalcar nyereményjáték video a Youtube-on itt érhető el:
www.youtube.com/watch?v=Q684_WTH5cA

Kedves Omi77, minden résztvevőtől megkérdeztük, hogy mi a véleménye, akár az autóról, akár a rendezvényről. A résztvevők 90%-a a helyszínen leírta a véleményét, amit fel fogunk tenni az Atom weboldalára. Sajnálom, hogy neked nem jött be a nap. A helyszínen ezt nem jelezted nekünk.

45-en hajtották meg az Atomot aznap, 9-19 között szinte megállás nélkül mentünk.
Az, hogy a Totalcar nyertesek 1-2 körrel többet kaptak, az azért fordulhatott elő, mert a srácok ránk szántak 1-2 órát, hogy a film elkészülhessen, ezt igyekeztünk meghálálni nekik.

Ismét kösz a Totalcar-nak a lehetőséget!

Üdv,
Ariel Atom Hungary
Az Ariel Atomot – gondolom – nem kell bemutatnom senkinek. Ha a Totalcart olvasod és ennek ellenére nem tudod, mi ez, tájékozódj Csikós (ő a gyárban is volt) vagy Gyulavitéz menetpróbájából. És persze próbáld elképzelni, milyen lehet a 3 másodperc körüli gyorsulás…..
Ariel Atom Hungary 2010.07.23 22:43:50
@elef:
1. - Ha azt mondom: közöd? Akkor megint belelkizel.
2. - várom az ajánlataidat, busás jutalék üti a markod, ha megtalálod a biztosítót, aki ezt bevállalja. A biztosítótársaságok külön kiemelik még egy normálishoz közelebb álló autónál is, hogy zárt pályára, tesztre nem szól a biztosítás. Erre az autóra meg semmilyen körülmények között sem.
3. - idézz. Amúgy ha egy álnéven kommentelő beugat, ne csodálkozzon, ha választ kap. A stílusunk sokkal szolidabb volt, mint amit megérdemelt volna.

Az átlag kommentelők stílusa az, hogy ha azt mondja, hogy "fasz vagy", erre pedig azt a választ kapja, hogy "te meg hülye", akkor azonnal lelkisérült lesz és karakterharcosként csatába száll, ami egyébként lepörög.
Szerencsére az ügyfeleink eddig nem fordultak felénk panasszal. Ha esetleg ilyen van, és nem mi vagyunk az elsők, akiknek jelzi, hogy valami nem tetszett, hanem neten, haveri körben terjeszti, akkor azt nem tudjuk kezelni.

Az itt okoskodók többségének nagyon szívesen felajánlunk egy zsíros marketing- és pénzügyi állást, mert annyira meg tudják mondani, hogy nekünk hogy kellene csinálnunk, hogy megéri őket felvenni és akkor mi nem bénáznánk többet, hanem egy csapásra tökéletes lenne az általuk erősen bírált tevékenységünk. Ez pedig azt jelenti, hogy a cégünk bevétele a sokszorosára emelkedik, mert a legjobbakkal dolgozunk együtt. Nagy szeretettel várjuk az önéletrajzokat az info@ariel-atom.hu címre. A fizetési igényük bármilyen magas lehet, csak egy feltételünk van, tudja kitermelni.

Még 1x szeretnénk megköszönni a Totalcar-nak, hogy lehetőségünk nyílt az akcióra. A vezetésre regisztráltak mindegyikének eljuttattuk a megfelelő információkat. Szeretettel várjuk Őket! Attól nem kell aggódniuk, hogy élmény nélkül távoznak. Az Atom vezetésekor azt várjuk el, hogy bőven 2kiló felett hajtsák a gépet, ami a csövön kifér. A részvevők majd beszámolnak az átélt élményekről. Vállaljuk azt is, ha szar az Atom. Mi is reklamálunk majd a gyárban...
Üdv
Ariel Atom Hungary
Ariel Atom Hungary 2010.07.24 13:28:10
@elef:
Okos vagy... tőzsdézz!