Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nynfus_Co.

47 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jöttszembe Budapest két keréken 2013.09.27 16:23:29
. Többször írtunk már Budapestről és a bringákról is, de a kettő egyben eddig még nem jöttszembe... ... EDDIG! . . Mi szeretjük, reméljük Ti is! :-) ...
jöttszembe oviparkoló 2013.04.16 22:22:06
. Vitathatatlanul ez volt a legjobb tavaszi momentumom az idén (köszi Dodi). A Bástya utca sarkán jöttekszembe - na jó, inkább "mentemszembe nekik" - az óvoda bejáratánál. Standard bringaparkoló, csak a lekötözött járművek voltak kicsit... ...mások. :-) Végre itt a…..
jöttszembe Boldog Karácsonyt! 2012.12.24 13:00:00
. ;-) ..
jöttszembe kancsalszarvas 2012.12.18 17:37:08
. Bécsben jöttszembe ez a kis szarvascsalád, úgy tűnik, ott a falon mászó/lógó "gyönyörű" mikulások helyett ilyen, valamivel esztétikusabb résztvevőkkel gazdagítják az ünnepet. Mondjuk ő elég horrorisztikusra sikeredett... :-) . A kis család felnőtt tagja meg elég…..
. Egy berlini karácsonyi vásáron jöttszembe ez a jóképű mozgóbüfé. Még a nyitás előtt, így megkóstolni sajnos nem tudtuk, de a lényeg úgyis az, hogy az "Ungarische Spezialitäten" ott is fogyasztható. :-) ..
jöttszembe Mikulásraj 2012.12.06 20:03:45
  A Váci utcában jöttszembe nap közben az alábbi kis csapat:. Úgy tűnik, épp eligazítás volt, bár kicsit már késve a reggeli „kiszállítás” után… A környéken nézelődő gyerekeknek azért adtak egy-egy szaloncukrot, bár arra kíváncsi lennék, hogy a szülők…..
jöttszembe világító velocipéd 2012.12.03 20:53:25
. Attila nevű kedves olvasónk/hallgatónk küldte az alábbi képet. Szombat este jöttszembe neki ez, a sugárzó fény miatt már-már jelkép erejű velocipéd. Nekünk tetszik, reméljük Nektek is! Mondjuk, a világító, enyhén hallucinogén rénszarvas is "megérne egy…..
Egy Bajára vezető bringatúrán jöttszembe az alábbi elszomorító "eset". (Persze, egy igazi autentikus hirdetőtáblán, ahogy kell.) Remélem, a bárányok azóta meglettek és aki a "hirdetést" kitűzte már megnyugodhatott! Elég sokáig tekertem tovább az ebből merített mosollyal,…..
. Csatlakozva randomroderik kolléga legutóbbi, a Tempelhof reptér közösségi kertjét(jeit) bemutató postjához, ezek a képek még ide kívánkoztak. Igaz, hogy én október végén jártam ott, így napsütés nem nagyon, a kerteket felverő gaz viszont annál inkább látszik a fotókon,…..
jöttszembe likewine 2012.10.30 22:42:39
Erről nem tudom eldönteni, hogy vicces-e... ...de szembejött, szóval egy nagyon rövid postot megér. ..
Volt szerencsém idén nyáron két keréken elgurulni a nagy hírű Csepel Kerékpárgyár előtt, és persze, kemény dolgok "gurultak" le a gyártósorokról a hősidőkben, de ez a névválasztás mindent visz: Vagy csak nekem új? És ahogy néztem, eszembe jutott egy hasonlóan…..
A blog indulásakor több postban is foglalkoztunk a megszállókkal, mert bolygónk több országában is "jöttekszembe". Most egy újabbal kerültünk szembe, és ő aztán tényleg beépült a klauzál tér mellé, nehéz lesz kibányászni a macskakőből... :-) Nagy lájk az…..
jöttszembe a kolostor 2012.10.11 21:39:39
Lehet, hogy szűken véve a tematikánkat, nem feltétlenül ide való, de tényleg meglepődtem, mikor szembe jött, és mosolyogtam is szóval talán mégis... A Káli medence majdnem közepén sok mindenre számítottam, de erre azért nem: Rákeresve ide…..
A belvárosban jöttszembe ez az érdekes jószág. Biztos nem volt kis munka a dizájnelemek elhelyezése, de azért ne már... :-) ..
jöttszembe Goldenblog 2012 2012.09.20 21:10:06
Büszkeségtől dagadó kebellel ébredt ma "szerkesztőségünk", tegnap este ugyanis kihirdették a Goldenblog idei végeredményeit. A Helyi.érték kategóriában indultunk és bár a dobogóra nem értünk fel, a szakmai zsűri beválogatott minket a legjobb tíz ilyen témájú blog…..
jöttszembe Na merre??? 2012.09.18 10:03:13
A jó kis Budai Kuckó ezzel a rövid, de annál fontosabb érvvel csábítja a járókelőket egy korsó/pohár folyékony kenyérre: (Nem túl jó a kép, de a sötéten túl két kutyát "egyensúlyoztam" a másik kezemmel...) Remélem, bejön nekik és egyre többen követik majd a jó…..
Még Berlin török negyedében jöttszembe ez, az élet alapjait feszegető kétkerekű filozófálás. Dicséretes a tulaj elmélyültsége, és a pontosság, hogy a szerzőt is feltüntette. Az angol mester biztos örül a mennyekben, hogy a műve tényleg mindenütt, - az újrafestett…..
jöttszembe Kiskert a déliben 2012.07.11 00:30:00
Nemrég jöttszembe ez a mesés kis virágoskert a déli pu. aljában, a járda egyik hiányzó kövének a helyén. És azért a kistesót se felejtsük el kb. fél méterrel odébb! Óriási lájk a készítőnek, éljen a gerillakertészet! :-)..
jöttszembe Élet a kövek között 2012.07.05 22:24:00
A múltkori urbánus pipacs után újabb városi partizánba futottam a múlt héten, nem várt helyen. Az Erzsébet híd pesti hídfőjének kövei közül nőtt ki ez a kitartó növényke. Hosszú és boldog életet kívánunk neki! :-) ..
...a budaörsi baumax parkolójában. És ami nem elhanyagolható, még őszinte is. ;-) ..
jöttszembe Urbánus pipacs 2012.06.13 20:30:00
  Jabba Light kolléga már írt hasonló témában, de a múlt héten nekem is szembejött egy kicsit giccses, de annál kedvesebb városi pipacs. Sok helyen vártam volna, de a ferenciek tere mellett, a Duna utcában azért nem. Mindegy, jó volt, hogy ott volt, igazi jöttszembe élmény,…..
jöttszembe kocka 2012.01.05 20:49:00
Még a jó időben jöttszembe, de mindenképpen ide kívánkozik, szóval ami késett...Ötletes, megmosolyogtat, kellene ilyenből még sok a városba, jobb lenne a közhangulat.Az meg most úgyis elkelne szerintem... ;-)..
jöttszembe BKV Christmas edition 2011.12.13 23:35:00
 Ma este ez jöttszembe a Móriczon:           Kifejezetten jófejség, szóval csak így tovább!                    Hajrá…..
jöttszembe a ciki 2011.09.16 20:25:00
 Ma jöttszembe az év eddigi legcikisebb dolga...A Tezenis nevű fehérnemű (?) bolt úgy kívánta a hölgyek körében népszerűsíteni a legújabb akcióját, hogy a váci utcai boltjuk kirakatába két - striptease táncosokat megszégyenítő stílusban mozgó - táncoslányt…..
jöttszembe a búzacsokor 2011.09.02 19:33:00
Igaz, nem ma láttam, de ide kívánkozik az augusztus 20-i "együtt az ország" óriásplakát.Mosoly, család, napsütés, virágok, búza, minden ami kell...Búza? Milyen búza, és hogy kerül oda? A csecsemő kezébe, a cumi helyére??? Fordítva???Abból ítélve, hogy a photoshop…..