Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xxslashxx

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztoooook! :)Bocsi, hogy ilyen sokáig húztam az időt :S Nem tudom, mennyire emlékeztek az előző részből, sőt, azt sem tudom, egyáltalán nézi-e még valaki az oldalt xD Na de én most hoztam a zárófejezetet :) A következő történetek mások lesznek, de a jégbe zárva 3.…..
Nem tudta hogy mit csináljon nem tudta hogy kihez menjen hisz senki nem tud róluk. felöltözött megfogta a kocsikulcsot és kiszaladt a házból.Nem tudta, hogy hova megy csak ment előre még a telóját is kikapcsolta. Nem akart senkivel sem beszélni.Megált egy parkba. A gyerekes anyák…..
xxslashxx 2011.06.22 07:35:34
Hellosztóóóóók! :)) Sajnos részt azt most nem hoztam, de már készüüül, nagyon készül :)Igaz, már kész van de a második felét ki kellett törölnöm, mert rá kellett, hogy jöjjek, hogy szar xD De a héten még tuti, hogy felrakom :)Na de most lenne két kérdésem :) Először is:…..
 Kerestem ezt azt a neten és erre akadtam rá! Én 1-2-őt nem is értek de gondoltam felteszem hogy ti is elolvassátok!1.- Miért nem feleltek meg a Kaulitz ikrek sosem az iskolában?- Mert mindig kiradírozták a füzetüket, valahányszor a tanító letörölte a táblát.2.Kaulitz ikrek…..
 Kinyomta.- Mi a baj?- Bill szemébe aggodalom volt! Oda ment és átkarolta bátyát.- El akarják venni a picit tőlem de én nem fogom ezt csak úgy kagyni!Vacsora után Alicet ágyba tették, Tom vele maradt még. Még belegondolnia is rossz volt abba mi lenne ha elvennék tőle a picit.…..
xxslashxx 2011.03.31 16:48:52
 Bármenyire is volt részeg és szerette volna elmondani Tomnak hogy mi volt nem akarta elárulni barátya titkát.Aznap este elég feszült volt a hangulatuk.Bill nagyon vágyott Tom közelségére Tom viszont megsértödött.-Tom, most tényleg? Csak ezért?- Nem, nem csak azért!- Leült a…..
xxslashxx 2011.03.11 13:56:41
 Finoman tette be az ágyba. Vissza szaladt Tom mellé, bebúj és egyből álomba merült.Másnap reggel mire kinyitotta a szemét Tom már fenn volt és öltözködött.- Milyen korán fenn vagy!- Fél 7 van! A pici meg már sír!- Majd én megyek!- Bill felkelt és 1szál boxebe lement a…..
xxslashxx 2011.02.06 09:24:46
 Miután elmentek Tom elment megfürödni Bill meg megfürdette a picit. Mire ő is ágyba került már nagyon késő volt.Kedve lett volna átmenni egy kicsit Tomhoz de a lábai nem akartak megmozdulni. Túl sok dolog történt ma.Kethirinnel kezdődött és Alicel, de nem bánta. Lehet hogy…..
 - Szia édesem! Nagyon hiányoztál!- Sss! Elaludt!Bill betette a picit a kocsiba és átölelte bátyát.- Te is hiányoztál!Tom egy hirtelen mozdulattal hátra tolta öcsét és ő is lépet egyet.- Ne haragudj, kicsim, hogy ezt mondom de nagyon büdös vagy!- Persze! Kösz! Beszart a…..
Tom ölbekapta és felvitte a szobába, mellébújt és úgy aludtak.Reggel mikor felébredt Bill már nem volt mellette. Gyors felkapott 1 boxert és leszaladt.- Bill fenn vagy? Hahó, Bill.-Itt vagyok benn a konyhában. Vendégeink vannak.Tom bement és nagyon meglepődött.- Anja, ...Katya, ...…..
Hello kedves olvasóim! Nos, meghoztam a novellát amit a múltkori bejegyzésben említettem. Aki olvasta az "Egy valóra vált álom" című régi blogomat, az ismeri már ezt a novellát,  mivel oda is kiraktam, de az legalább már egy éve volt. Most kicsit feljavítgattam,…..
Sziasztok!  Az a bizonyos történet amit már januárra ígértem hamarosan fent lesz, már papíron az egész meg van, csak be kéne gépelni:S az ami sokáig tart nálam.. Na mindegy, a lényeg, hogy már tényleg csak napok esetleg hetek kérdése! És ne harizzatok :')Ja, és aztán egy…..
Tom egyből felszaladt Billhez és ledöbent a látványtól!Bill ott üott ült az ágyon meztelenül! Szemeiből patagzott a könny.Egy plüsst ölelgetett!Habozás nélkün odament hozzá és átölelte!-Tudom hogy hiányzik, de kérlek ne sírj!-Mit tettünk.-Megcsókóltuk egymást.-Mit tetünk…..
Hello Mindenki! Nos, még mindíg írogatom azt a projectet, viszont addig is kirakom nektek az egyik dalszövegemet, ami az egyik kedvencem. Igazi Erika Ino szerzemény :D És igen, én dalszövegeket is írok :) Remélem tetszik. :) Jól becsüljétek meg, eddig még sehova nem raktam fel…..
Nos mint azt ti is észrevehettétek, már van netem :D (hurrá annak hogy mindent ki tudok könyörögni aputól) Nos, a rész még mindíg késik, mert most egy másik projecten dolgozom, de ígérem, igyekszem hamar befejezni és megírni a várva várt részt :) Na most pár szó arról, hogy…..
Sziasztok. Itt az újjabb rész. És köszönöm a komikat is. ^^ Gondolom nem kell írnom, hogy aki nem olvasta el az előző részeket, az tegye meg most! ;) Úgy érteni fogod a történetet. xD Szóval a negyedik rész:   Tom arra ébredt fel, hogy csöngetnek. Azonnal…..
xxslashxx 2010.09.07 13:28:12
 1988 december 31. Mindenki boldog végre vége van az NDK-nak! Simone Kaulitz a fiatal gyönyörű nő házaságban él férja kamion sofőr ritkán jön haza de kivételesen Márciusig szabin volt! Mostanában egyre többet veszekednek! Simone már a váláson is gondolkodott! Nem olyan…..
Sziasztok. Gondoltam hogy megírom a történetem második részét is, mert úgy sokkal érdekesebb és izgalmasabb lesz, és akkor el tudjátok majd dönteni hogy szeretnétek-e folytatást vagy nem. :) Szóljatok ha szeretnétek. ;D De ha nem vagytok regisztrálva ide, és szeretnétek írni hogy…..
xxslashxx 2010.08.19 13:49:40
 Itt is van a folytatás! Máskor nem írom a végére hogy vége csak ha tényleg vége!Miután Tom beállt a garázsba Bill akkror vette észre hogy mit is müvelnek! Kicsit elpirult! Most testvérek? Vagy csak mindenkinek azt mondják?-Tom? Mi tényleg testvérek vagyunk?-Igen! Miért?…..
 Bill balesete óta 4 nap telt el!Tom minden nap bement hozzá de csak az ablakból nézte őt ahogy anyával beszélMilyen jó lett volna ha együtt mentek volna el abba a bolt ba! Senkinek sem tünt volna fel hisz ikrek! Nagyon bánta, emésztette őt a lelkiismerete!Csak úgy mint ő…..