Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mercikeee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénzváltás Spanyolország hivatalos fizetőeszköze az Euró. Előnyösebb itthon pénzt váltani ugyanis Spanyolországban a bankok és pénzváltóhelyek a Magyarországon megszokottnál jóval nagyobb jutalékot számolnak fel.     Üzletek nyitva tartása Az üzletek általában…..
Mercikeee 2010.07.28 17:04:10
Spanyolország Costa Brava üdülőrégiójától 200 km-re délre, a Földközi-tengerből egy látványos szigetcsoport emelkedik ki, a Beleár-szigetek. A Formenterából, Ibizából, Mallorcából és Menorcából álló szigetcsoport legnagyobb és legnépesebb szigete Mallorca, ahol a teljes…..
Mercikeee 2010.07.28 15:15:40
Mallorca már sok idõvel azelõtt, mielõtt a Baleárokat görög és szicíliai írások-ban elõször említik és ez által okiratilag a történelembe beléptek, lakott terület volt. A leletek Krisztus elõtt a 6. évezredre mutatnak, amelyben valószínû,hogy települõ csoportok , a mai…..
Logrono Logronoban 147 ezren laknak. Ez a híres Rioja bor fővárosa, de egyébként is nevezetes gasztronómiájáról. A város igen pezsgő éjszakai élettel rendelkezik. Nagyon szép, és barátságos település, hatalmas zöldterületekkel, parkokkal, és sok történelmi épülettel (a…..
  A Mar menor, a földközi tenger, és az őket elválasztó La manga földnyelv        Azt hiszem, e kép láttán bárki nagyon szívesen elutazna Murciába, Spanyolországba. Hihetetlen élmény lehet, az biztos :). Úgyhogy kezdődhet a…..
Mercikeee 2010.07.28 12:58:10
    Kevés ízletes ételek maradtak fent, de három kiemelkedő ínyencség azért megemlíthető. A sis kis darabolt húsok nyársra húzva majd tűzön megsütve. Akiknek kevés idejük van az étkezésre idális a kebab, akik pedig még ennél is kevesebb azoknak ajánlott a meg nem…..