Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balilövő

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Louis Van Gaal már repülne Győrből. Az a botladozás, amit a Manchester United bemutat a Premier League-ben alig különbözik attól a botladozástól, mint amelyet a magyar zöld-fehér csapat bemutatott az OTP-ligában. Amiért lapátra tették a magyar edzőszakma fiatal zsenijét, Horváth…..
Nyilván mindenki, aki nem barlangban lakik, látta már, ahogyan az Odd Grenland válogatott támadója megszerzi a szezon eddigi legmegosztóbb találatát a Brann ellen 5-1-re megnyert kupamérkőzésen. Nyilván mindenki, aki látta, szavazott már arról, hogy ő is így tett volna, vagy…..
Subba A szex nem olyan jle. 2008.02.05 12:24:00
Dzsilla hívta fel a figyelmünket a Durex Magyarország weboldalán látható, kattintós, közérdekű tájékoztatós kis flash izére. A türelmetlenek kedvéért következzen mind a húsz ékes magyar mondat:  Excuses: 10. Az er lea a veringmet 9. Nem talk olyat, ami jnne m tben 8. Nekem…..
Azt gondolod, rohadt okos vagy? Azt gondolod, mindent tudsz a fociról? Vagy csak simán nagy a szád? Itt a fantasztikus lehetőség, hogy a Nou San Trafford rendkívül művelt szerkesztőinek is megmutasd, hogy náluk is több eszed van. Vegyél te is részt az első Nou San Trafford David…..