Regisztráció Blogot indítok
Adatok
{*!*}

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
{*!*} 2011.12.18 00:03:19
Végigolvastam a hozzászólásokat...
Ritka jól szórakoztam. A bmvmerciaudisok szidják a suzukiskodadaewoosokat, a suzukiskodadaewoosok pedig a bmvmerciaudisokat. Pedig az az igazság hogy mindkét táborban vannak:
- tapasztalt autósok - ők azok akik tudják hogy miért vették azt az autót amit vettek, vigyáznak rá és a máséra, tudnak közlekedni, tisztelik a többi autóst, stb.
- tapasztalatlan autósok - nagy autót vesz, de nem tudja vezetni, kis autót vesz, de azt hiszi nagy autóban ül, ügyetlenkedik, ezért a következő csoport fuldoklik a dühtől (pedig ők is így kezdték).
- erre nincs jobb szó mint az "egyszerűen BUNKÓ"... - az ilyen bmvmerciaudisok királynak képzelik magukat, azt hiszik hogy rájuk nem vonatkoznak a szabályok, az autó státuszszimbólum, szent és sérthetetlen. Az ilyen suzukiskodadaewoosok kissebbségi komplexusban , "majdénmegmutatom"-ban szenvednek, ...és sajnos meg is mutatják.
Na ez utóbbiak között megy a harc, és amíg ők szenvednek addig nincs is baj, megérdemlik egymást, csak az a szomorú hogy a többi jóérzésű autós is miattuk szenved.

U.I.
Kedves "audishapi"
Senki sem irigy a te szaros Audidra. Az hogy ez a te kedvenced, az a magánügyed és az legyen a te bajod, mint ahogy az is hogy nem tanultál meg vezetni (bár ez sajnos már nem csak a te bajod). Ajánlom szíves figyelmedbe a Smart-ot, az is drága, de legalább kicsi. Még te is elboldogulnál vele. Azt hiszem bármelyik teherautó vagy buszvezető (aki messzemenően nem adózik anyit mint te) szívesen megmutatja hogyan kell beállni oda ahová neked nem megy :)
Ja és még valami: "kolköd" neked van és a kutyádnak (ha már szóba hoztad az ugatást...), jóérzésű embereknek gyerekük van. Az adódra sem kíváncsi senki ...inkább arra amit elcsalsz belőle; talán egy A6-ra valót?
Én a helyedben meghúznám magam és élvezném azt amim van.