Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strandlabda

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár már leszedték Facebook oldalukról egy olvasónk megörökítette a Jobbik Ifjúsági tagozatának csodálatos felhívását. A sárga csillag gyönyörűen megformázott alakja mellett felhívnánk a figyelmet a baráti rúgás (hiszen valószínűleg a zsidó figura csupán lökést kért…..
Strandlabda 2012.08.01 11:16:45
@ByA: Ez ennél összetettebb.
Olvassatok többet és járjatok nyitott szemmel.
Na viszlát! Szép napot még az elvakult ballibeseknek is! :)
Strandlabda 2012.08.01 11:50:56
@Démonmac1: Gondolom könnyebb és jobb elfogadni azt, hogy rabló, fosztogató stb... negatív jelzők illenek a népre.
Keresse rá, olvass utána!
Pl:
www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4827&kat=&PHPSESSID=c89e82e5636644edd4b3f99a1da3f3f8
www.magyarhon.eu/index.php
és akkor a zsidókról is:
www.naczivadasz.com/index.php?q=holokauszttagado/shlomo_morel
www.monreal.hu/mozi/nagyvilag/karacsony/
Strandlabda 2012.08.01 11:52:41
@Démonmac1: Szándékosan ezt terjesztik, de ez is le van írva az előző hsz-ban mellékelt linkekben.
Amikor kiválasztottam a hölgyet a képe alapján (feszes húsú, kacér mosolyú fiatalka, még húszon innen), akkor inkább a gyönge csitriujjak közötti elmenetelre, mint szakszerű masszázsra számítottam. Azt, hogy nem lehet tapasztalt masszőz, a kora alapján sejtettem, de ő pótolta a…..
Strandlabda 2012.07.24 08:37:51
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..
Strandlabda 2012.07.19 11:44:07
@Stabilo: Ha a romák új lakást kapnak, csak azért, mert amit a magyar megtesz kötelességből, vagy a neveltetéséből kifolyólag, akkor kapja meg a magyar is. Nem korrekt ez. Ennyi erővel, aki kijön a börtönből és onnantól nem bűnöz, kapjon lakást, autót és havi 200 ezret? :) Ezek alap dolgok, ezért senkit nem szabad kiemelni, jutalmazni. Aki ezeket az alap normákat nem követi, nem tartja be, büntetni kell. Más is lakik tanyán, elmaradott faluban, mégis boldogul. Nem biztos, hogy plazmatévével, mercédesszel, stb... de normálisan lehet élni egyszerűen is. Azért, mert valaki nem gazdag, még rendet tehet a maga portáján. Igényesség kérdése.
Strandlabda 2012.07.19 11:50:54
@Mizar: ÁÁÁ, a mi pénzünkön ne tanuljon ki szakmát senki a börtönből! :) Dolgozzanak minden nap 10-12 órát ingyen. Van mit ledolgozniuk. Ekkor lenne csak elrettentő példa a börtön. Nem akarnának bemenni oda a haverokhoz a "raj" cigók. Gondolom, ha bekerül oda 1-1 magyar, akkor azt meg csicskáztatják, megverik, megölik.
Sziasztok! Véletlenül találtam meg az oldalt, gondoltam megosztom veletek a saját történetemet.2008 őszén felvettek Magyarország egyik legnagyobb bankjához (Váci út, biztosítási részleg) adminisztrátornak. Engem, illetve még egy lányt. Ketten együtt kellett postázni, iktatni,…..
Strandlabda 2011.06.14 15:36:38
@telkoe: Ez jó kérdés. Előtte könyvelő, kontroller és üzemvezető is voltam évekig egy gyárban. Mindegyik hely normálisabb volt ennél.
Máshol is jellemző, hogy ha szabadságra mész, levonják a kivehető szabadnapjaidból, de nem kapsz egy fillért sem, sőt levonják a fizetésedből? Mert eddig ilyennel nem találkoztam.
Ezekből is tanulunk valami újat.
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..