Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futureman

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs szükségem gazdagságra.Nincs szükségem hírnévre.Nincs szükségem hatalomra.Csak Rá!!!Nem vágyom semmire, csak arra, hogy vele lehessek. ..
Aprócska gondolatok a fejemből 2011.03.03 10:06:57
Biztos vagyok benne, hogy az a bizonyos felsőbbrendű lény azért teremtett meg, azért küldött erre a világra, hogy megismerjem Őt, és Vele legyek. Remélem egyszer ő is rájön, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve. Ha Ő meghalna, én se tudnék tovább élni. Nem is tudom, hogyan tudtam…..
Az én hitem szerint halhatatlanok vagyunk. Amikor meghalunk lelkünk beleszáll azokba, akiknek fontosak voltunk, így bennük örökre élünk. Ha ők is meghalnak, az ő lelkük is tovább száll. Felemelő érzés tudni, hogy bennem hány ezer ősöm lelke lakozik. És tudom, hogy ezekkel az…..
Minden egyes könnycsepp értékes, melyet elhullajtsz.Minden egyes pattanás értékes, melyet kinyomsz.Minden egyes szőrszál értékes, melyet kitépsz.Minden egyes jó és rossz értékes, mely benned van.Mert ezek nélkül nem az lennél, aki vagy, hanem egy senki..
Halmozottan Hátrányos Tehetség 2010.12.22 18:30:00
Pár gondolat a tehetségrőlA múlt hétvégén lezárult két tehetségkutató letagadhatatlanul felkavarta az indulatokat a lakosság (pardon, a nézőállomány) körében. Boncoljuk most kicsit a témát. Adva volt ugye mindkét nagy kereskedelmi tévécsatornán egy tehetségkutató jellegű…..
"Megvertek egy fiatal nőt szombaton késő délután az Astoria téren lévő villamosmegállóban; az áldozat a nem sokkal korábban véget ért melegfelvonulás pólóját viselte - jelentették a helyszínről az MTI tudósítói. A támadók - két-három férfi - a Kossuth Lajos utcai…..
futureman 2010.12.22 18:03:14
@Halmozottan Hátrányos: ha itt lehetne lájkolni, akkor az előző kommentedet azonnal lájkolnám. teljes mértékben egyetértek.
XINAF - Az én világom Ricko-nak! 2010.06.26 17:07:13
Emlékeztek, nemrég bemutattam elrettentésnek, a videoblogos írásomban egy meleg srácnak a blogját. Nos, a megnevezés rossz... ez olyan csőbuzi, hogy nézni rossz...Mivel szerinte nem szabad közzétenni, így nem is teszem. ITT van az új blogja. És ez verte ki tényleg a…..