Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gumibogyo07

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Éden hotel - 2x14 2012.03.28 06:50:00
Úgy látszik, ez az a hét, amikor T69.2 nem teszi szét a lábát az istennek sem, zsinórban már a második adás, amikor áll, mint a cövek, most egy drapp cuccban, minősíthetetlen konttyal súlyosbítva. Jön egy új kan ma is, nahát. Nyomjad Heni a főcímdalt, ezerrel. Az ébredés…..
gumibogyo07 2012.03.28 15:34:48
@Papucs Orrán Pamutbojt:
a szám tényleg nem rossz de ez a csúny-színes-mindenféle felső volt rajta az édenbe is .... egy igazi keresztapa és "családfő" nem ilyenbe jár :):):)
Itt is többféle véleményt kaptam. Volt olyan, ami meglepett. Eddig azt hittem, hogy olyan nem létezhet a női fél részéről, hogy van egy állandó partner, aki ha éppen nincs más, akkor összefutnak egy laza menetre. De létezik. Nem is ez volt benne az igazán meglepő, hanem hogy…..
Na most visszatérünk a szende ribanchoz és a tökös töketlenhez.... Akkor hogy is van ez???!!!! Ha egy nő marad idős korára egyedül, akkor az ciki és lenézendő, de ha egy férfi marad agglegény akkor az teljesen elfogadott. S minderre az az indok, hogy vannak ilyen férfiak. Hm…..
A reggel elég korán kezdődött, mert már negyed 6kor útnak indultunk. Tesóm írt útközben hogy megindult nála a szülés, így nem voltam túl boldog, mert nagyon aggódtam érte… L Végül nem volt semmi gubanc, Dodiékkal szinte végig tartottuk a kapcsolatot, ki hol tart, milyen…..
Ma reggel is Niki nélkül keltem útra, a Wirtschaftban persze rögtön kérdezték, hogy mi van vele, kivéve mondjuk Aloist, akinek késő délután jutott ez eszébe...A tegnapi festést kellett folytatnom, Engelert aszisztálása mellett, kezdtem egyre zöldebb lenni, ahogy a befestendő…..