Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keresztesg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az önkormányzati választások a nyakunkon, de ezt csak onnan lehet látni az interneten, hogy egyre több cikk szól erről, és van egy viccpárt, amelyik ki is használja az internet adta nyilvánosság lehetőségét. És ennyi.Nekem hiányérzetem van. Az önkormányzati választás pont…..
keresztesg 2010.08.28 11:54:30
@Konrad: Szerintem nem olyan egyszerű összehozni. Egyrészt azért, mert a két kis parlamenti pártnak még nincsenek (bejáratott) képviselőjelöltjei. Nekik nem voltak hónapjaik felkészülni az online jelenlétre, hisz gyakorlatilag az ezt megelőző hetekben realizálhatták, hogy indulnak.

Egy 500-600 fős hálózat kialakítása, helyi jellegű politikai kampány érdekáben szintén nem megy hamar, egyszerűen azért mert a közösségi hálózatok sokkal differenciáltabban szerveződnek, mint a mindennapi életben. A Facebookon nagyon nehéz elérni az egy városban élőket. Egy semleges termékhez képest egy politikai sokkal kevésbé terjed el futótűzszerűen (rejtőzködő szavazók, sokan nem is akarnak politikát látni az üzenőfalukon).
Az Eredetről szóló kritikák többnyire egyetértenek abban, hogy Christopher Nolan filmje jóval könnyebben értelmezhető annál, mint amit a témája vagy a cselekménye sugall. Blikkfangosabb megfogalmazásban: az Ocean's Eleven és a Mátrix találkozásáról van szó, némi melodrámával…..