Regisztráció Blogot indítok
Adatok
binomatic

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bakony egyik csúcsába rejtett titkos harcálláspont felelt volna Moszkva, és a NATO ellen az osztrák-olasz fronton harcoló magyar és szovjet alakulatok közötti kommunikációs összekötéséért. Szovjet vasszörnyek a Bakony csúcsán (Fotó: Kizmus Szabolcs/Hadsz)..
A január elsején bevezetett hideg ételek vásárlására fordítható Erzsébet-utalványt csak az idén meleg étel vásárlására is el lehet költeni, járulék mentesen, havi 5 ezer forintért, a kormányzat azért döntött így, hogy zökkenőmentes legyen az új cafeteria-rendszerre való…..
Politikai témában továbbra sem kívánok megnyilatkozni, de ha már Kölcsey, akkor irodalom, és akkor fogjuk rá, hogy beleillik a profilba. Az ügyészség vizsgálja Dopeman számát. Vicc bazmeg, az. Persze ha jön a feljelentés, vizsgálatot kell indítani, ezt értem. De jött a…..
Nem lehet könnyű politikusnak és népszerűnek lenni egyszerre, de van néhány politikus, aki erre akaratlanul is rájátszik, és mindent megtesz, hogy népszerűtlen legyen. Kik lehetnek ők, és ki ezek közül a legellenszenvesebb? Összeállítottam egy listát,melyen nemcsak fideszes, de…..
red savina paprika szeptember 14 2011.09.14 21:12:00
ma szedtem kb.1.5kg paprikát.annyi chilis jútúbos videót láttam különböző paprikákat megevő emberekről akik 1db paprikától sírva, taknyuk-nyáluk egybefolyva, gallon tejet vedelve próbálnak enyhíteni szenvedéseiken. szóval gondoltam egyet és mivel tej mindig van itthon videó…..
Be safe! – köszönt el tőlünk a latino pizzaárus miután kiszolgált, majd komótosan folytatta kirakatának bedeszkázását valahol az 51. utcában. Piros, öles betűk a bulvárlapok címlapjain, úton-úfélen kiragasztott biztonsági felhívások, CLOSED-táblák, befedett…..
binomatic 2011.08.28 17:42:37
 Ezt az app-et fújhatod... Végre itt egy igazán underground iPhone alkalmazás! Graffitizhetsz ahol csak tetszik, az új app segítségével bármelyik épületen vagy utca falán kiélheted kreativitásodat, teljesen legálisan. A festék spray színe, mérete, és nedvessége kedv szerint…..
binomatic 2011.08.17 17:26:31
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
Nem a legkönnyebb utat választja az Apple az iCloud bevezetésével, a folytonosságot fenntartva ugyanis nem csak az élő MobileMe előfizetéseket migrálja az új, ingyenes szolgáltatáscsomagba, hanem a rég megszüntetett email-címek és jelszavak is használhatóak lesznek.A me.com-on…..
binomatic 2011.06.17 22:59:42
A következőkben megfogalmazom azt, hogy számomra mi a gond a Fidesz új alkotmány-tervezetével, továbbá, hogy mások számára mi lehet kifogásolható. Kik azok, akik kimaradnak a "miséből". Hol, mely embercsoportokat idegenít el magától, és miért. ***…..
addict Csomagolt banán? WTF? 2011.03.05 18:00:00
Ahhoz hozzászokhattunk már, hogy a marketingesek elkeseredett kísérleteket tesznek arra, hogy egy szokványos termék megújításával, akárcsak újracsomagolásával figyelmet generáljanak körülötte. Időnként azonban mégiscsak születnek olyan megoldások, amire az ember felkapja a…..
Mit tehetünk, ha tetten érünk egy állatkínzót? Megtilthatja-e valaki, hogy közterületen gazdátlan cicákat etessünk? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a macskapcsolat.blog.hu cicáknak és cicabarátoknak szóló ingyenes jogsegély szolgálata. Mindez Dr. Sebesi Csaba…..
 Egy éve indítottam útjára blogomat.Igazából nem szeretnék statisztikát készíteni,inkább csak gyorsan átfutottam a bejegyzések listáját és felidéztem magamban a hozzájuk kapcsolódó élményeket.Köszönettel tartozom olvasóimnak és főleg kommentező olvasóimnak, akik…..
Könnyen lehet, hogy drámai változást hoz az irreálisan magas üres CD-, DVD- és memóriakártya-jogdíjak ügyében egy friss döntés. Egy spanyol vállalatra, a Padawanra kirótt szerzői jogdíjakat ugyanis a cég fellebbezése nyomán a másodfokú bíróság szerint - az időközben…..
binomatic 2010.10.24 08:40:28
Pár nevet összegyűjtöttük, akik akár esélyel léphetnének Mike Portnoy helyére. Akinek van jobb ötlete, vagy szokott módon szeretne fikázni, nyugodtan kommenteljen, kibírjuk. Mivel a Poll-r nálam nem érhető el, ettől függetlenül egy másik szavazó dobozt kitettünk, és ha jön…..
binomatic 2010.09.25 20:02:05