Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pop_

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont érdekes folytatása a múltkori nagy sikerű témának, (amikor egy magyar séf vallott nekem a szakma nehézségeiről), ez a nyílt levél, amit egy amerikai séf címzett egy tanítványának, aki két hét után lelépett az étterméből, feltehetően azért, mert nem bírta a terhelést. Tanulságos…..
Pop_ 2014.03.12 22:53:22
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
kifelejtetted a hozzáfűznivalódból hogy tisztelet a kivételnek.
van olyan ember aki nem hülye, csak nem megfelelően motivált, és ezért nem jók a jegyei. tudom, ez ritka, de létezik.
nekem is csak annyi volt a bajom hogy középsuliban rossz társaságba keveredtem, és ezért nekem szóba se jött hogy én főiskolára járjak, mert annyit sulizni, ugyanmár. azóta viszont többször is rájöttem hogy mekkorát hibáztam, mert röhögve megcsinálnám azt amiért mások vért izzadnak.

érettségi után ott voltam hogy valamit azért kell csinálni, ezért énis elmentem vendéglős iskolába, hogy majd én szakács leszek, érzékem is van hozzá meg minden. de én ennyit gürcölni,ilyen jellegű stresszt vállalni nem fogok.
úgyhogy irány újra az iskolapad. jobb később mint soha.
A zene tiszteletéről, szakmaiságról, meg a távlati célkitűzéseiről mantrázott demagóg dumái mellett Dj Jeszy másik vesszőparipája, hogy a lemezlovasok érdekvédelmi szervezetének DJ Szövetség tagjai a szakszerű és színvonalas munkavégzésük során szigorúan a szerzői jogi…..
Subba Critical Mass 2012.04.23 10:20:27
Pop_ 2012.04.24 21:31:32
@bakke: minimális deformáció persze előfordulhat de inkább 8as, és az nem látszik oldalról. és különbenis a dh felniknek sokat kell kibírniuk, és ezért elég strapabíróak. másfelől a mai autók már nem olyanok mint a lada, hogy ha elütöd harminccal a kutyát akkor beledöglik. és a gumi ha le van engedve, és a felnin keresztül nyomás nehezedik rá, a felni két oldalán kissé felgyűrődik. kb ennyi.
Pop_ 2012.04.24 21:26:34
@blue_human_brain: valszeg aktívan dh-zik, de annak aki nem az erdőbe lakik el kell jutni oda valahogy
2perc Éreztél már így? 2011.09.29 15:31:00
Pop_ 2011.10.02 14:03:36
Több mint 17 ezer ember halála árán épült meg a világ legészakibb, 100 ezer főnél több lakossal rendelkező nagyvárosa: Norilszk. A Föld leggazdagabb nyersanyaglelőhelye felett épült település a világ legszennyezettebb, leghidegebb, legélhetetlenebb, legéletveszélyesebb,…..
Ím eljött az augusztus, és a vártnál több meglepetéssel szolgált szerencsére pozitív értelemben. Sikeresen levizsgáztam KRESZ-ből (huszonötödszörre), elkezdtem az A korlátoztott jogosítványt is, mely motort enged vezetni 25kw teljesítményig, ésmég az iskolába is sikeresen…..
Nagyon régóta kedvesem, és baráti köre ódákat zengenek e rangos eseményről mely a Hegyalja Fesztivál nevet viseli. Igazából eleinte nem keltette fel túlságosan az érdeklődésemet, de részben párom utáni vágyam, részben a Motörhead részvétele végülis segített arra a…..
 „Uraim, a főnök meghívja önöket magához a hétvégére”Nos, immáron a negyedik ilyen "fesztivál" kerül megrendezésre. Két éve tervezzük Martin barátommal hogy elmegyünk, de eddig nem jött össze. Idén, ha meglesz rá a keret akkor megyek. Ez…..