Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nannimo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek celebriti/szuvenírfétise van, azt könnyű lenyűgözni a teaházban, ahol néha elfelejtik kivinni a teát. Persze mindenhol előfordul ilyen, a Homár pedig a negatív példákkal megalapozatlanul erősítheti a csúnya sztereotípiákat, de azért vicces, hogy Miki Zöld Teknős…..
nannimo 2010.07.21 19:56:09
Látom, elég régi a legutóbbi hozzászólás és őszintén szólva nagyon remélem, hogy azért, mert az eddigiek is épp eléggé elriasztottak mindenkit attól, hogy olyan hibára vetemedjen, hogy átlépi eme "csodálatos" helynek a küszöbét, így további negatív tapasztalatra sem tett szert senki.
Tegnap néhány ismerősömmel boldog tudatlanságban libbentünk be a Zöld Teknősbe, legalábbis ami engem illet. Baromira nem érdekelnek a celebek és egyéb tehetségtelen, újságírók uborkaszezon idejére való csemegéi, ezért nem is tudtam hogy a "művész úr" tulajdonában , de legalábbis vezetése alatt álló szentélybe sikerült betévedni.
Az egy dolog, hogy a szeparéért külön fizetni kell (bár a különdíj lefogyasztható :))))) és azok befogadóképességéből adódóan esély nincs rá, hogy az óránként felszámolásra kerülő díjat ekkora létszámú csapat ennyi idő alatt lefogyassza.
Amin teljesen elképedtem, amikor kihozták a teákat (a mellé rendelt egyéb rendeléseket lefelejtve) az az volt, hogy a teáskannák lopásgátlóval vannak ellátva. De nem ám diszkréten, áhhh....egy szép méretes darabbal sikerült a teáskanna fedelét és magát a kannát összekapcsolni, ezen fityeg az ormótlan nagy lopásgátló. A vendég ilyen csípőből való megalázásával még nem találkoztam... Bár talán ezzel egyértelműen tudatja a művész úr, hogy a zsíros kis bevételét nem óhajtja, az egyébként darabja kb. 3 kg súlyú fém kannák pótlására fordítani, amennyiben 100 vendégből egynek kedve támadna nagy kínok árán kicipelni ezekből annyit, hogy az már a földhöz vágná a nagy bizniszt :) .
Visszataszító az egész.