Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HortusMsingers

8 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hortus M. Singers koncert Budapest esti látképévelHajózzon a kivilágított főváros fényeiben gyönyörködve, miközbena Hortus M. Singers énekegyüttes klasszikus és jazz örökzöldekkel, valamint saját szerzeményekkel teszi még teljesebbé, különlegesebbé az élményt!Az…..
Hangolódj rá velünk a karácsonyi hangulatra, és hajózz egy órát a kivilágított főváros fényeiben gyönyörködve! A Hortus M Singers Schönbrunn után Budapestre is elhozza az ünnepi hangulatot! Karácsonyi dalok, jazz es átdolgozások, vidám pillanatok!Jegyárak: 2 000…..
Sokan kérdezitek, hol tartunk, mikor nyitunk, mi újság...Köszönjük szépen az érdeklődést, tényleg nem vesztünk el, csak hirtelen nagyon sok lett a tennivaló. Megtaláltuk végre azt az irodát, ami minden szempontból megfelel a gyászoló családok méltó fogadására és ahol a…..
HortusMsingers 2011.07.24 10:53:03
A görögök is tartogatnak néhány meglepetést, ha temetkezésről van szó.Rendszerint még aznap, vagy másnap eltemetik az elhunytat, akitől - lehetőség szerint nyitott koporsónál - a család és az ismerősök is simogatással, csókkal, vagy pár perces csenddel - búcsúznak el. A…..
HortusMsingers 2011.07.05 16:39:29
Két hete a Deák környékén jártam, és egy egészen megdöbbentő állatfajtába botlottam. Egy viszonylag rövid, kisbuszra emlékeztető lila járműbe (lehet bordó is, ezt a kettőt keverem), aminek egy furcsa genetikai hiba miatt három tengelyes volt, magyarán hat keréken gurult.…..
A plüssmaci, mint végső nyughely még nem honosodott meg nálunk, de van, aki számára az hoz megnyugvást, ha maga mellett tudhatja elhunyt szerette hamvait és ha úgy érzi, bármikor magához ölelheti. A macik többféle kivitelben, meglehetősen borsos áron megrendelhetőek angyalszárnnyal, vagy anélkül,…..
 Most, hogy közeledik a jubileumi koncertünk időpontja, a 2010 szeptember 17,  kicsit  rám jött a nosztalgiázás.Akinek van kedve, tartson velem!http://www.box.net/shared/yydxa8dt4y Ez itt egy  Bach:  Air. Még Tóth Gáborral (zongora) és Füri Gáborral…..
 http://www.box.net/shared/hb5dy8ejuh A Lemezek között bóklászva felfedeztem egy régirégi felvételünket, még a hőskorból!Egy gyönyörű improvizációs, szép, lassú, lelkis  Tareri-t!Hallgassátok szeretettel!..
Bármelyikünkkel előfordulhat, hogy proccolni akar. Illetve nem akar, de muszáj. Tízévente esedékes érettségi találkozó, ahol mindenki olyan névjegyet osztogat, amin a dr. és a vezérigazgató, vagy a cégtárs szó feltétlenül szerepel. Ilyenkor hiába gyártatunk diplomata…..
HortusMsingers 2010.08.26 19:27:36
@Spagi: :))))
Bizony, nem mindennapi méret:)
Együttesünk legközelebbi koncertje SZEPTEMBER 17 -én PÉNTEKEN VÁCOTT a MŰVELŐDÉSI HÁZBAN lesz 19 ÓRAKOR JUBILEUMI KONCERT Vendégelőadókkal !!!!!..
 http://www.vacivigalom.hu/2010-programok.html Július 23-án, pénteken 19 órakor a váci Bartók Béla zeneiskola koncerttermében lépünk fel. Mindenkit szeretettel várunk! Felvétel a tavalyi vigalombeli fellépésről:   ..
     Sok szeretettel köszöntelek Benneteket életünk első blogján. Mivel itt még sosem blogoltunk, ezért nem biztos, hogy mindig jó gombot fogunk megnyomni, de igyekszünk. Először is itt van egy kis hallgatni-olvasnivaló:     Itt pedig, egy jobb minőségű…..
HortusMsingers 2010.07.21 20:21:17
@Budai Hella: valószínű!

és, megyek nézlek Benneteket:):)
HortusMsingers 2010.07.21 19:44:43
 Az együttes 1986-ban alakult Vácott, vezetője Bogár Imre. A kezdeti évek liturgikus szolgálata után az Együttes egyre több bel- és külföldi koncert, fesztivál és versenymeghívásnak tett eleget. Részt vettek a debreceni (1992), az arnheimi (1995) kórusversenyeken, a Fano…..