Regisztráció Blogot indítok
Adatok
notnow!

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan és sokféleképpen próbálják magyarázni, hogy a második Orbán-kormány működésének első időszakát mi jellemezte. Ezen az oldalon én is tettem kísérletet az első lépések értelmezésére, foglalkoztam azzal a felvetéssel, amely a jogállam leépítésében vélte…..
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
notnow! 2010.07.25 12:26:25
@egy-fo-epitesz:
És az asztrával legalább a keletitől a gubacsi útig kell üldözni egyrendőrtgázoló bmv-t. Lehet ezzel a Hallerúton is meg lett volna a kocsi.
Pintér úr (rendőrség), Navracsics úr (igazságügy) és Farkas úr (romaügyek) szíves figyelmébe ajánljuk: Kiskunhalas, Fecske utca, 2 szintes, 2 generációs, takaros ház. Az egykori tulajdonos, egy idős hölgy, évekkel ezelőtt egyedül maradt és mivel félt a környéken élő…..
notnow! 2010.07.22 13:28:15
@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!:
Nem is értem, hogy lehetsz ilyen előítéletes?!:)

aki meg ilyeneket mond,m hogy lehet, hogy jogosan lop...? Remélem tőle is fognak még lopni.
notnow! 2010.07.22 15:00:10
@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!:
Á nem is értem mire gondolsz ;)
Amúgy a cikk címe alapján azt hittem konkrétan egy éjszaka/ház a lopás, és már alig van ott ház a városban.

Amúgy a falak szarral kikenése az igazán elgondolkodtató. Mert ilyet még egy álllat sem csinál, de hát van más faj, amelyik meg igen :S
Sokakhoz hasonlóan a Societas is rettentően aggódik a vadiúj médiatörvény miatt. Először előadtak egy TV-Maci letartóztatós performanszt, ami kifejezetten szánalmas volt, tegnap azonban előrukkoltak valami kifejezetten viccessel: "eljutattak egy levelet a Fidesz prominenseihez:…..
  „A nyugati filmek firmák/cégek, az amerikai befolyás és a zsidó pénz ellen” lép fel a kétharmados Fidesz, mert új ellenség kell neki a baloldal legyőzése után - nyilatkozta a Süddeutsche Zeitungnak adott nagyinterjúban Kovalik Balázs, a budapesti Operaház…..
A segélyekkel visszaélők, a társadalmat és a valódi rászorulókat megkárosítók ellen fellépni teljesen igazságos. (Fotó: Tésik Attila/delmagyar.hu) Hódmezővásárhely önkormányzata közzétett egy 150 nevet tartalmazó listát azokról, akik nem csak hogy éltek a közmunka…..
Az egyik kedves törzsolvasónk, Horizont is billenyűt ragadott: "Volt nekünk egy szépreményű szociális és munkaügyi miniszterünk 2008-ban. Szűcs Erika. Az MSZP borsodi szervezetének nagy veteránja. Két dologban hagyott bennünk mély nyomot. Elsőként a 30 év közszolgálatban…..
notnow! 2010.07.21 23:11:55
@Seduxen:
Én inkább a kékfányben látnám szívesen.