Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madarvedo golyokapkodo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi van akkor, ha egy utca egyik vége még egy fejlesztésekben élen járó budapesti kerülethez, a másik meg egy agglomerációs nagyközséghez tartozik, amelyik az adott területtel egyáltalán nem foglalkozik? A lakók a közvilágítást kiépítették önerőből, az utakat már…..
madarvedo golyokapkodo 2011.01.19 09:38:49
@berentor: hogy te mekkora gyökér vagy :)
Megindult az ország a hétvégén, vonattal, busszal. Szokás szerint elfogytak a helyjegyek (pótjegyek), jól kaszáltak a kalauzok. Hihetetlen ostobaság: ha elfogyott a pótjegy, de még találsz helyet az IC-n, megbüntet a kalauz.Ez a Békés megyeiek keresztje. Békéscsabára ugyanis…..
madarvedo golyokapkodo 2010.11.03 09:39:14
@Lesből Támadó Szárítókötél:
Agyas vagy. Csakhogy sokszor már kedden sem lehet pótjegyet venni a pénteki vonatokra. Ugyanez a helyzet a miskolci vonalon is.
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
A magyar gazdaság már-már példátlan erőt mutat mostanában, legalábbis a Sziget fesztiválra érkező külföldiek erre is gyanakodhattak a tegnapi nyitó napon. Lényegében sosem ért olyan keveset az eurójuk kicsi hazánkban, mint most.    Az történt ugyanis, hogy az egyik…..
madarvedo golyokapkodo 2010.08.10 21:15:13
@dancegirl26: te nagyon okos - gyanítom közgázos - vagy:) Nem 5-6 forintról van szó, hanem ~55 forintról eurónként.
Sziasztok! Nekem rossz tapasztalataim vannak a ceglédi kórházzal kapcsolatban, amelyet szeretnék megosztani veletek. Terhesgondozásra Albertirsára jártam, oda járt le hozzám Ny. doktor úr havonta egyszer,vagy nem is jött,mert dolga volt. A 39. héten voltam nála szerdai…..
A Köztársaság téri emberdaráló emléke kísérti a Magyar Szocialista Pártot. Az alant olvasható dokumentumgyűjteményből - indirekte - mintha az derülne ki, hogy a párt új, Jókai utcai székházának valamelyik helyiségében egy ártatlan, fiatal leány testére elektródákat…..
madarvedo golyokapkodo 2010.08.04 09:32:06
@nestrot10: te nem vagy ép, szakadt agyatlan, bérenc. forradalom... rohadt banda...
Tudod Te mit beszélsz? A folyamatos cseszegetés helyett aq tényeket nézd meg (pl. gazdasági mutatók stb.) 2002 előtt és után. Amit lehetett elbarmoltatok. Autópálya, iszonyat hátrányos PPP projektek, hatalmas adósság minden irányba... szuper vagy. Ha túl jó itt költözz Észak-Koreába.