Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hasab

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt Kunio elhagyná Európát, megpróbál felkészülni a mostohább afrikai kontinensre – egy rutinellenőrzés során vette észre, hogy a csomagtartódoboz konzolja végigrepedt. A hasadás széleit nézve nem is volt friss a hiba, még szerencse, hogy nem útközben szórta szét a…..
Már-már otthon érzi magát Budapesten Kunio, a japán világutazó. Két hete érkezett Budapestre, de maga sem gondolta volna, hogy ilyen hosszúra nyúlik magyarországi kirándulása. Mint azt megírtuk, a turistaszállás lépcsőházából ismeretlen tettesek ellopták túrára…..
hasab 2010.09.14 21:28:22
@uzsonna:
Ha én beesnék fáradtan egy vadidegen városba Japánban, nem biztos hogy ismerném a helyi viszonyokat, hogy hol lehet megszállni meg hol nem. Szegény Kunio nem hiszem, hogy valaha hallott volna cigányokról meg 8. kerületről, szerintem örült, hogy talált valami szálláslehetőséget olcsón.

Az, hogy ott hagyja a motorját csak úgy kormányzáron bárhol, az finoman szólva is felelőtlen cselekedetnek minősítendő, így simán ellophatták volna az ukránok vagy a románok, vagy bárki bárhol. A 6x6 Taxi, vagy a RedBarom, vagy ShoX nyugodtan adhatott volna neki egy pár biztonsági cuccot (lánc, riasztó, első-hátsó tárcsafék-lakat, stb...), hogy a balkánon is biztonságban legyen. Mondjuk tök mindegy, mert az afrikai nigérek úgyis hátba szúrják a csizmájáért, hogy aztán éccet vegyenek rajta :)).
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..