Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SheilaStone

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Szoptasson, ne hisztizzen! 2010.07.14 06:00:00
Tisztelt Praxis, Az alábbiakban olvashatják szülésem történetét a Telki Magánkórházban! Ha valaki azt hinné,hogy ott különbül bánnak az emberrel a pénzéért,sajnos téved.   A panaszlevelemre kaptam egy sablonlevelet,melyben közölték,hogy szakmai hibát nem találtak.Én…..
SheilaStone 2010.07.21 13:28:53
Én is a Telki Kórházban szültem és csak pozitív dolgokat tudok róla mesélni, pedig aztán nem volt könnyű.

A mellem folyamatosn begyulladt, a kislányom hasfájós volt és még a császárom is nehezebben gyógyult másoknál. Nem voltam túl vidám és jókedvű és a fáradtság és az idegesség beszélt belőlem is folyamatosan, ettől függetlenül a kórház személyzete mindig kedves volt velem és igyekezett segíteni bármiben, amiben csak tudtak. Nem akarom kétségbe vonni a hölgy beszámolóját feljebb, de azt gondolom, hogy ha más kórházban szült volna sem biztos, hogy "kedvesebben" bántak volna vele, hiszen magamról tudom, hogy az ápolóknak mennyi mindent kell(ett) lenyelniük egy nyűgös, fáradt és ideges első gyermekes anyukától. Javasolnám a hölgynek, hogy csak egy napra bújjon egy olyan csecsemős nővér bőrébe, akinek műszakjában van legalább egy ilyen anyuka, mint amilyen én voltam. Szerintem ő 10 perc után szaladna haza, nem hogy még kedves és udvarias legyen.

Mindenesetre még nem "hallottuk" a másik oldalt, úgyhogy én a kórházat nem ítélném el egészen addig, amí nem nyilatkoznak legalább egy sort az ügyről.

Mivel most várom a második gyermekem és szintén a Telki Kórházban tervezek szűlni, ezért írtam nekik egy e-mailt, hogy szeretném, ha hozzáfűznék az ő véleményüket ehhez a levélhez. Kiváncsian várom a válaszukat, ha engedik, hogy publikus legyen, be fogom ide másolni.
SheilaStone 2010.08.07 18:27:37
Szia!
Írtam Neked levelet, átküldtem, amit válaszoltak nekem a kórházból.
A kórháztól nagy vonalakban azt a választ kaptam, hogy éventek kb. 300 anyuka szül a Telki kórházban, nagyrészt mindeki elégedett velük. Folyamatosan kérik a visszajelzéseket, ezért nem értik, hogy Te a panaszaidatt miért 3 hónappal a kórház elhagyása után jelentetted, miért nem már rögtön az osztályon a vezető főnővérnek, vagy a kezelő orvosodnak.
Azt is írták, hogy minden panaszt kivizsgálnak, ennek megvan a kötelező menete, mint ahogy minden más kórházi intézményben is. Az sokban nehezítette az eljárást, hogy a panasz ennyivel később érkezett be az intézményükbe.
A Telki kórház nem nonprofit intézmény, mindennek megvan az ára, de aki őket választja, annak ezzel tisztában kell lennie. Nekem nincsenek olyan elvárásaim velük szemben, hogy bármit is ingyen adjanak, hiszen ez egy magánkórház. De gondolom, mielőtt bevállaltad őket, előtte Te is tisztában voltál a várható költségekkel.
Ja, még a marketinges azt kérdezte tőlem, hogy tudom-e, hogy Te/Ti azóta is a kórház ügyfelei vagytok. Hát én meglepődtem rajta, azt gondoltam, hogy ha ennyire rosszak a tapasztalataid a kórházzal kapcsolatban, akkor nem mész még Telki közelébe sem :).
Én továbbra is csak azt tudom, mondani, hogy én meg voltam velük elégedve és nem tudok róluk semmi rosszat mondani, sajnálom, hogy Neked rosszak a tapasztalataid.