Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dobosipeti

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna rokonságától értesült, hogy a hírhedt MLM-es "távközlési" cég, az ACN immár hazánkban is megkezde áldásos agymosó tevékenységét. Amíg megkapjuk az első felháborodott videotelefonos ügyfél panaszát, nézzünk egy egyszerűbb esetet, amikor csak simán a…..
Dobosipeti 2011.09.09 12:46:04
@Taurusz:
Van olyan kistelepülés, pl: Szamoskér, ahol a számozás úgy van, hogy az utca egyik oldalán megindul, majd mikor végére ért, a másik oldalon visszafordul. Így lehet, hogy szám szerint az első és az utolsó ház egymással szembe van, a kettes meg a hármast követi.
comment:com Hírek kávé mellé 2011.01.27 09:30:00
Will Ferrell többepizódos vendégszerepre érkezik az Office-ba, ahol a vállalatvezetőség egyik emberét alakítja, és pont akkora gyökér, mint Michael Scott. Bradley Whitford vendégszereplő lesz az In Plain Sight következő évadában, így ismét együtt dolgozhat Mary McCormackkel,…..
Úgy látszik T-Home-féle sávszélességaszály Észak-Pest megye nagyobb részét sújtja, mint azt korábban gondoltuk. AtticsiBácsi szerint is 5Mbit a legmagasabb elérhető internetes csomag még kábelnettel is: Csak megerősíteni tudom a pénteki posztot, azzal a kiegészítéssel, hogy…..
Dobosipeti 2010.07.30 15:32:04
Nálam a "kedves" t-sek a csomagváltáskor játszottak egy nagyot. Mindenkinek van a családba mobilja, gondoltuk ideje visszamondani a vezetékes telefont, elég csak az internet. Jeleztük az igényt a GTS datanetnek, ők azt mondták 30 nap. Eltelt még sehol semmi, beszóltam, hogy lejárt az idő ők jelezték hogy átadták a t-nek de ők még nem szóltak vissza. Kiderült valami papírt elkavartak, egyeztettünk, meglett, azt mondták hogy most már hamar meglesz. 2 hét múlva kijött két illető, hogy meg kell szüntetni a régi vezetéket és újat építenek ki. Édesanyám volt otthon, kérdezték hol van a számítógép, ő mutatta hogy ott van az egyik. Minden nézelődés nélkül fúrtak egy lyukat a falon a doboztól, vezetéket át a szobán, kisdobozt felhelyezték. Édesapám majdnem infarktust kapott mikor hazajött, mert fél centivel a vezeték mellett fúrtak, és ha szétnéznek, akkor csak a vezetéket kellett volna beledugni a csőbe, mert ugyan ott volt a telefon is ahol a számítógép. Végül annyit mondtak, hogy pár nap és már csak net lesz. Három hét múlva idegesen hívtam a szolgáltatót, hogy mikor lesz már valami, erre ők jelezték hogy a t-home még mindig nem jelezte hogy ki lenne építve, mondtam hogy ez már régen megtörtént. Fél óra múlva hívtak a t-home-tól hogy jönnének kiépíteni az internetet, mikor jöhetnek, én meg mondtam hogy ez három hete megtörtént. Még majdnem engem hibáztattak hogy ott nincs leadva a munkalap, de ha tényleg így van akkor 5 perc és működik a nagyobb sebességű net. Működött is kb fél órát majd megszünt. A szolgáltató jelezte hogy új felhasználói névvel és jelszóval tudom használni mostmár, megadták beírtam, semmi. Hosszas problémázás után kiderült hogy az új adatokat a t-homenál elfelejtették átírni, és ez még 2 napot jelentett. Mire megoldódott minden, a kisajtóba megjelent egy kedves hölgy, aki érdeklődött, hogy mennyire vagyok megelégedve a t-csoport szolgáltatásaival. Finoman jeleztem neki, hogy ezt inkább ne kérdezze. Bocs ha hosszú voltam.
Dobosipeti 2010.07.30 18:00:42
@Jegkoko: Igen, én is úgy kaptam, megcsináltam és minden gond nélkül ment 3 évig. Csak mivel most váltottam csak netre, tehát telefonvonal nélkül, ezért kellett valami új vezetéket behúzniuk a külső doboztól. A szerelők is azért jöttek ki hogy megszüntessék az analóg vonalat, és újat rakjanak be. A modemhez nem is piszkáltak. Bár azt nem értettem hogy mi szükség volt rá, mert ugyanolyan vezeték mint az előző, meg a doboznál piszkáltak még valamit.