Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bavaria

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fura, vagyis egyenesen visszataszító fotósorozatot közölt le a Vogue Paris októberi száma. Crystal Renn (plus size modell) eszik. De nem ám akárhogy! Két kézzel tenyerel bele az ételbe, csurog végig a szaft az arcán, a karján... kimondottan gusztustalan, amit evés címszóval az…..
Bavaria 2010.09.30 22:11:34
A Calzedonia meglovalgolva a military divatot gyorsan, még az idei nyáron piacra dobta terepmintás bikinijeit, melyeket Alyssa Miller mutat be nekünk, néhány egyéb cucc (rövidnadrág, nyáriruha) kíséretében.A Calzedonia többi fürdőruháját Gisele Bündchen népszerűsíti, itt. ..
Christiano Ronaldo aktuális modell barátnője, Irina Shayk több magazinban is feltűnik a nyáron. A GQ magazinban fehérneműre vetkőztették, még a latin-amerikai Vogue-ban egy divatfotó-sorozatot készítettek róla.Mi a véleményetek a hölgyről? ..
Marc Jacobs 2010/11-es őszi/téli kampánya igencsak béna lett. Meglepődni persze nem kell, ha jól sikerült volna, az lett volna az igazi csoda. Ezek a fotók csak hozzák a Marc Jacobs, illetve a Marc by Marc Jacobs reklámok megszokott színvonalát. Persze hullaszerűen egymás mellé…..