Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daikaiju Baragon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ezt egy veszett hosszú blogposztnak szánom, amit majd a kommentekből is frissítenék. Arra szánom, hogy legyen egy több ember által szerkesztett és véleményezett írás arról, hogyan is kellene ezt a fordítás dolgot csinálni. Az ötletet az adta, hogy úgy éreztem, túl…..
Daikaiju Baragon 2010.11.17 09:41:25
@SpockCooper: Nem a kötőszavak számával van baj, hanem a felesleges vesszőkkel. Mikor a 'ha' az 'amikor' értelemben szerepel, akkor 'de ha', 'hogy ha', 'és ha'... csak azért mondom, mert rengeteg fansubban írják rosszul, és ha már amatőr feliratkészítőknek írsz, akkor ne a rosszat lássák itt is.
Üssenek a kedves olvasók, de akkor is sztárolom az AMC zombis sorozatát orrvérzésig, mert a trailer és a werkfilm alapján istenkirály zombis móka lesz belőle, szanaszétfröccsenő agyvelővel, fejbelőtt kollégákkal, feleségekkel és (horrible dictu), gerincvelőt csócsáló…..
Szépen hozott a konyhára a Star Trek reboot, a folytatás természetesen el fog készülni, a forgatáshoz is lassan hozzálátnak, ám konkrét, hivatalos időpontot még nem tudunk. A Hollywood.com egyik szerkesztője a Gyógyegér vacsorára (Dinner for Schmucks) premierjén sikerült szót…..
Daikaiju Baragon 2010.07.21 12:36:19
@Lúdtalp: Hacsak nem a Raisa-n volt épp "diplomáciai küldetés"ben :-)
Daikaiju Baragon 2010.07.21 12:00:50
@Lúdtalp: Na ezt így nem lehet kijelenteni. Először is Spock személyesen ismerte Picard-t, ezt nem lehet kitörölni az emlékezetéből. Másrészt a tng/voy/ds9 az új ST-hez képest (ha fiatal Kirk-öt most húsznak, az öreget 60-nak vesszük, plusz még 78 év, ami tény) kb 120 évvel később játszódik, szóval mind Picard, mind Janeway, mind Sisko bőven "befuthatnak" még.
Nincs itt semmi gond. Csak azt a béna Enterprise sorozatot ne csinálták volna meg. Az utolsó része volt a legjobb :-)