Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yumechan

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára mindenkinek ismerős az elektromos cigaretta, ami nem ég, nem füstöl, így káros anyagoktól mentes párát juttat a dohányosok tüdőjébe. Kevesen hallottak azonban arról, hogy már megjelent az E-spangli is, amelynek segítségével szintén füst és káros égéstermék nélkül lehet fű (azaz kannabisz)…..
Yumechan 2012.01.06 16:30:38
@pokesz70:
A túladagoláson kívül én már mindegyikre hallottam példát.
Yumechan 2012.01.06 17:18:00
@mement:
Igazad van, a lázadással nem számoltam.

"(emellet nem tagadom hogy van aki az alltalad emlitett mintazatott koveti, de boven nem ez a jellemzo) "

Szerintem azért ez is nagyon jellemző. Egy osztályban többségben voltak azok akiket semmi nem kötött le. Se humán, se reál oldalról, se gyakorlat se elmélet szempontjából nem voltak leköthetők. Ugyanígy látványosan unatkoztak a barátaik között, vagy otthon a facebook előtt, ez már nem csak lázadás én ebben kiüresedést, cél nélküliséget is láttam. Persze függhet ez az intézménytől is, az enyém nem egy jó hírű volt.

(Szaktanár voltam, tanárképzésben nem vettem részt - sajnos vagy szerencsére.)
Yumechan 2012.01.06 17:27:08
@Sarosip:

Ennek ellenére a cikk nem az alkoholról vagy a szexuális erőszakról szólt, hanem a legalizálás kérdéséről. A témának nem tesz jót, ha a káros hatásokat elhallgatjuk, vagy elbagatellizáljuk.

Iróniából kár idecitálni olyan dolgokat, amelyek alapból nem károsak: szex, katolicizmus.
Ha ilyen szempontból nézzük akkor a netezéstől a kutyasétáltatásig bármit lehet káros, beteges, vagy egyenesen gonosz módon művelni.