Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ötike

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vanda néhány napja számolt be a rizstejes élményeiről, ahol a barna rizs témáját is megkapargatta. Nézzük hát meg közelebbről is. Sokáig úgy gondoltam, hogy a rizs, az rizs. Pici fehér izé, semmi variálás. Idővel viszont rá kellett jönnöm, hogy ez az egyszerűnek tűnő…..
Itt a karácsony, csingilingi, csingilingi a faágon. Már most utálod az egészet, főképpen magadat, hogy mit össze fogsz kajálni, előre lelkiismeret furdalásod van és nem tudsz másra gondolni, csak hogy hova kellene egy négypéldányos kérvényt fogalmazni, hogy azonnal tiltsák már be…..
Ötike 2011.12.14 16:00:38
Nézek jobbra, nézek balra, nyitogatom meg csukogatom az ablakokat, klikkelek, kattintok, bambulok, de a munkakedv főellensége (és az én kedvencedik barátom): a Facebook chat ablakában mindig csicsereg valaki. Szasza pötyögött valamit: kihívna egy fogyásos versenyre...  Az agyamban…..
Futóblog Holnap: JUST 30! 2011.09.21 11:31:08
Tegnap 19 óra körül kiküldtük minden jelentkezett résztvevőnek a jelentkezési információkat, tudnivalókat, reméljük olvastátok. Több email visszapattant, ezeket a személyeket én magam hívtam fel telefonon, aki nem vette fel SMS-t kapott. Várunk tehát mindenkit. Időpont: mivel a…..
Ötike 2011.09.23 07:28:48
Ötike 2011.09.23 07:44:06
@sanyosz: Legközelebb besegítek ígérem, mivel Te hoztad a pogit én beszállok pár sörrel hogy jobban csússzon
Ötike 2011.09.23 09:35:40
@szasza75: .-) Először lássuk a képeket aztán majd megbeszéljük :-)
Ne feledjétek: jövő héten vasárnap, szeptember 4-én lesz a legjelentősebb éves Nike sportesemény, a BSI-vel közösen megrendezett félmaraton. Még lehet nevezni a Futaneten, katt ide. Az útvonalon történt kis változás, az Olof Palme sétányon indul a mezőny és ott is van a…..
Idén szeptember 4-én kerül megrendezésre a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton. A Margitszigeti Futóklubban beszélgettem már néhány futóval és igen elszántan készülnek rá.  Tegnap pl. szintfelmérő futásuk volt.  A kánikula ellenére gyakorlatilag mindenki javított…..
Ötike 2011.07.14 09:34:29
azilinha jövő szerdára Futóblogos sörözést szervez:   * * * * * * * * * F E L H Í V Á S * * * * * * * * * Jövő szerdán (május 11-én) újabb futoblogos sörözés. Szegényes a fantáziám, ezért úgy gondoltam, menjünk ismét a Westend Pubba, amely a Ferenc krt. 17-ben…..
Ötike 2011.05.12 09:11:14
@effe: Ment üzenetben.
Futóblog Ötike története 2011.04.27 12:54:00
Népszerű téma mostanában az Életmódjavítók. Rendszeres Futóklub (és Futóblog!) látogatóknak biztos ismerősen cseng Ötike neve, aki a közösség aktív tagja. Az alábbiakban az ő történetét mutatjuk be. — Józsi 2009. novemberében elkezdtem lejárni a céges…..
Ötike 2011.04.27 21:11:23
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, remélem még sok hasonló sztorit fogunk olvasni itt és nem a fogyásra gondolok hanem a kitűzött cél elérésére.
@azilinha: Ezt meg én nem tudtam, amióta ismerlek csak azt látom hogy folyamatosan egyre komolyabb távon és tempóval tolod a futást.
Ötike 2011.04.27 21:21:28
@gumiasztal:
Szia Gumiasztal!!!
Köszönöm szépen!!!!! Köszönöm a folyamatos biztatást és dicséreteket, nagyon nagyon sokat segített!!!!
Ötike 2011.04.29 19:29:06
@Eperszemke: Nagyon szép, gratulálok.
@zsolababe: Köszi , anno amikor elkezdtem futni átnyálaztam a blogot a kezdetektől a sztorid elég jó kis motiváció volt a holtpontokon. Velencei futópartin extra feeling volt amikor kiszúrtam hogy Te is ott tolod.
Nick téma: Van egy nővérem így én vagyok öcsi , mivel egy picikét nagyobb vagyok így lett öcsike ebből lett az ötike,
A közérdekű közlemények rovatunkból először a Cipőteszt időpontokat mutatjuk be: A Futóklub is átállt a nyári időszámításra, minden hétköznap (H-P) 17 és 20 óra között várják szeretettel a hobbi és amatőr futókat...
Futóblog 6É-ben a Futóklub 2011.03.13 18:44:07
Nagy Petit, a Futóklubok egyik szervezőjét kértem meg, hogy írjon arról, milyen volt a pénteki futás. Az ő sorait olvashatjátok: Régóta tervezzük DaMartiannal, hogy a téli Futóklub események egyikét a 6É futással kössük össze. Mint bizonyára tudjátok, a 6É futás minden…..
Ötike 2011.03.28 20:00:13
A héten a 6É futásba csatlakozik be heti rendes, szervezett eseményünk, a "Fusd át a telet" Futóklub. A 6É futás eredetileg 2008-ban indult, magánkezdeményezésű, örömsport-esemény a 6-os villamos sínpályáján 8,6 km hosszan. Minden hónap második péntekén (azaz…..
Ötike 2011.03.12 02:38:27
@Darcsi: Nem jöttél a 61É futásra utána, visszatoltuk páran a Móriczra, elkerültük egymást .-(

De a futás nagyon jó hangulatú volt, köszi a szervezést, a fotósnak meg külön gratula volt egy két bevállalós mozzanata, én biztos nem tettem volna le a kamerát az út közepére hogy keresztül fussunk rajta .-)))
Futóblog Át-HÍD-aló galéria 2011.02.08 13:21:00
Pál Balázs fotóit már többen keresték, íme a teljes Át-HÍD-aló galéria! Az egyes képekre kattintva tudjátok őket letölteni! A többi Futóklub galéria beszerzése folyamatban van.....
Futóblog Budapest VS Vidék 2011.01.23 19:58:00
Már olyan régen volt szó a Nikeplus.com chippel futás kihívásairól, hogy épp itt az ideje meghirdetni a "Budapest vs vidék" rangadót! (A Nikeplust azért szeretjük, mert egészen pompás egymás elleni versenyzést tesz lehetővé, kíváló közösségi termékként!) Sokszor,…..
Ötike 2011.01.24 21:34:58
@doncii: Azért az nagyon komoly. Gartula. A nyugdíjas 1:54 külön üt :-)
A Futóblog történelmében nem szokatlan, hogy valaki a futással egészíti ki az életmód változtatást és lesz képes csodákat művelni. Az alábbiakban bemutatnánk Papp Ádámot, vagyis a kommentelők közt paklist, aki tavaly júliusban még 157 kiló volt, most meg 98 és újabban a…..
Ötike 2011.01.20 13:44:44
@Hermina40: Dehogynem megy, az életmódváltás a titok és nem a diéta így meg úgy, Évekig toltam ilyen olyan diétákat, 90 napos és társai, lefogytam, vége lett, visszajött még több is. A lényeg hogy a megszokásokon változtass, régen nem sportoltam semmit, mióta futok (1 év) ledobtam 36 kiló pluszt. Ami a futásban jó hogy annyira rákapsz hogy hiányozni fog ha nem mész. Így az életmód váltáshoz nagyon nagy segítség mert addictiv. Nem azért megyek futni mert fogyni akarok, hanem mert futni akarok. Az hogy jó kondid lesz és a testsúlyod is felvesz egy normális értéket csak mellékes extra.
Ötike 2011.01.24 20:34:14
@almare: Azért a vasember később jött. DaMartiannak van igaza abban hogy a fokozatosság nagyon fontos. Nincs két ugyanolyan ember, mindenki csinálja a saját tempójában.
Sporttársak! Igaz, hogy én még külföldön lóbálom a lábam, de éjjel nem felejtek el hazamenni, hogy holnap részt vegyek magam is (terveim szerint: aktívan!) a Futóklub soron következő eseményén. Szokásos időpontban a jól megszokott helyen indul el a 8-as Futóklub. Cipőteszt,…..
Ötike 2011.01.22 11:52:09
Amikor minden hibát elkövetsz, kb így jellemezném a mai futásomat.
Jan.1 –óta nem voltam szigeten így remek alkalom volt a mai futóklub hogy újra lemérjen magam a nagy körön. Szépen beterveztem a szombat délelőttre, futok két kört esetleg hármat, jó lesz kell az, a héten úgyse tudtam eljutni gátra se nagyon. Pénteken persze sikerült befejeznünk egy hosszabb projektet úgyhogy az ünneplés nem maradhat el. Szombat reggel durván másnaposan vagy inkább még kissé illumináltan pár óra alvással mögöttem sikerült felkenem és irány a sziget. Kicsit késtem a bemelegítésről de törzshajlítás még hátra volt. Ez volt az a pont amikor felmerült hogy itt bizony gondok lesznek, de ha már ott vagyunk akkor toljuk. Van két körös csapat meg egy körös, ho-ho ez kell nekem, irány a két kör, beálltam Zsuzsi mögé, tempó kellemesnek tűnt, toltuk a klikkeket. Az állatkertnél jött a következő mélypont, elég hideg volt úgyhogy lehet hogy csak nekem volt felejthetetlen élmény az a kellemes kis szagocska ami jó ideig beette magát a szaglószervem receptoraiba. Na innentől volt végem, tudtam ha egy kör lemegy összeszorított szájjal már nagyon nagy teljesítmény lesz részemről. A tempó ekkora már lazán 5 perces ezrek alatt volt, de hát a kiskakas még így is dolgozik és persze hogy tolni kell mert hát ott van Ő is, az utolsó 400 m már visszakellet venni de azért beértem. Gyors köszönés és rohanás.
Otthon átgondolva a dolgokat tanultam pár dolgot, és mivel erről szól a futóklub tanulj meg profiktól futni maximálisan teljesítette a célját ma nálam.
Amit tanultam ma:
A futás nagyon jó a másnaposságra de max 6 perces ezrekkel toljuk és néha a kiskakast elkell nyomni de tény , hogy hihetetlen erőket lehet meríteni a kis dögből.
Vagy legalábbis nem voltam egyedül. Többen megelőztek, számosan jöttek szembe, a meghirdetett program nem akkor és nem ott volt, de 10 kilométerrel akkor is beljebb vagyok. Ez volt szombaton, a Margitszigeten, amikor elnéztem a naptárat, vagyis a naptár nézett el engem, és elkezdtem…..
Ma alapvetően kezdőknek szóló kérdésekkel foglalkozunk olvasói levelek formájában. Csapjunk is bele! LEV-ROV. Nem tudom kihez tudnék fordulni ilyesmivel, ezért írok Neked, mint a Futóblog szerkesztőjének. El szeretnék kezdeni rendszeresen futni, de fogalmam sincs az egészről, nem…..
Futóblog Hétfő 2010.07.26 17:38:34
A múlt heti leülést melegében kell folytatni. Erre Szász Norbert délelőtti, rövid, de lényegre törő levele is emlékeztet. Ezt írja Norbert: Hamarosan indulok is!..
A hétfői futás alkalmával ismét ellátogattam a Margitszigeti Atlétikai Centrumba, ahol örömmel láttam, hogy egyre növekszik a Nike Futóklubbosok száma. Mivel a 6 órás "öcsi kört" lekéstem, volt pár percem és beleolvadtam a futók beszélgetésébe. Jött egy…..
Futóblog Csütörtöki lapulás 2010.07.22 21:52:00
Hétfő — grocery shopping, nagybevásárlás, dögunalomKedd — vendégek jöttek, kicsit erősítettem előtteSzerda — posztot írtamCsütörtök — ÁH! elmentem futni.5 klikk ment (kityó helyett klikk az új!), fél 9 körül indultam el, rémesen ömlött rólam a víz a…..