Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NWA-partner

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak, hogy víztisztító kerüljön otthonunkba számos oka, és haszna lehet. A legfontosabb ok egy víztisztító beszerelése esetén az egészség megőrzése... nem is gondolnánk, hogy a tiszta ivóvíz mennyivel hozzájárul az egészséges…..
NWA-partner 2010.08.11 17:31:47
Évekig nyakra-főre vettem az ásványvizeket és nem voltam hajlandó csapvizet inni. Aztán olvastam egy cikket valamelyik újságban, ami megváltoztatta a csapvízről alkotott véleményemet. Egy professzor nyilatkozott, hogy ő bizony az egész családjával csapvizet itat, elmondta annak…..
Érvek az NWA mellett!   Nincs kötelező havi aktivitási kényszer!Már egy fogkrémmel bónuszfizető vonal valaki! (ennek magasabb szinten van jelentősége)Egyedi általunk kidolgozott üzleti modell. (Ötös fogat) Nagyon széles termékpaletta! (Mindenki megtalálja a neki szimpatikus…..
A víz képes meglenni az ember nélkül, ám egyetlen ember sem képes élni víz nélkül. Közismert tény, hogy az ivással elfogyasztott és a táplálékkal együtt felvett víz testünk minden egyes sejtjéhez eljut. Életfunkciónkhoz pedig mindennap szükségünk van bizonyos…..
NWA - az új üzlet Coffe Club 2010.07.31 16:17:00
Kávéfajták az NWA-tól: A kávé legyen forró, mint a lány csókja az első napon, édes, mint a karjaiban töltött éjszakák és fekete, mint az anyja átka, amikor tudomást szerez erről. Arab közmondás Az élvezet művészete A kávé az életstílus kifejezője. Egy csésze jó…..
 ..
NWA - az új üzlet NWA-tagság 2010.07.28 10:27:00
Ez egy páratlan munkalehetőség, amellyel részt vehetsz egy vállalkozás sikeres beindításában, melynek célja, hogy forradalmasítja a közvetlen értékesítést és annak vezetőjévé váljon.A közvetlen értékesítés egy olyan ágazat, amely dinamikusan fejlődik és különbözik a…..
Személyes és egyéni illat saját kreációja rendelhető. Illatban és megjelénesben teljesen egyedi parfümöd lehet!   6 alap: citrus - hűsítő ciprus - elegáns-klasszikus virág - nőiesen virágos páfrány - friss, aktív keleti - érzékileg…..
Testimese Aqua 2019.07.27 11:00:00
Jó a szex vele. Az étvágyunk is hasonló, az együtt töltött éjszakák nem az alvásról szólnak. Hétvége. Meleg van, strandoljunk, menjünk élményfürdőbe. Csinos, kiemeli amúgy is jó alakját a fürdőruci, bújik, csókolgat, tapad rám a vízben egész nap. Aztán néha elkapja a nadrágom a víz alatt és…..
Összes kategória Antik, műtárgy, régiség Autó - Motor Baba - Mama Bélyeg Divat, ruha Egyebek Ékszer, óra Érme, pénz, papírpénz Fényképezőgép, kamera Film, DVD, VHS Gyűjtemény Háztartási gépek, kisgépek Ingatlan, Építkezés, Otthon Játék,…..
VITALITY DRINK   -23 féle gyümölcs és zöldség speciális koncentrátuma -állati összetevőket és tartósítószert nem tartalmaz - fontos vitamininokat tartalmaz : B1,B2,B5,B6,B12, D,C,E,niacin,biotin,folsav -multivitamin pótlásra kiváló -bioaktív hatóanyagokat tartalmaz:…..
A XXI. században az egészségmegőrzés megatrend.A mi termékeink egy része alkalmas a prevencióra és az egészségmegőrzésre, mert a szervezetben lévő, de nem mindig optimális arányban meglévő anyagokat tartalmaznak, természetes formában. (Aa gyógyszeripari termékek zöme…..
NWA - az új üzlet Web-bolt 2010.07.26 10:03:00
Megnyitottam NWA webáruházamat, az nwabolt.unas.hu webhelyen.Az elkövetkezendő hetekben hálózati áron forgalmazom a termékeket...
NWA - az új üzlet Miért az NWA? 2010.07.26 09:59:00
Több érv szólt amellett, hogy az NWA üzleti lehetősége mellett döntsek:Széles termékkör, - kozmetika, ruházat, táplálék-kiegészítők, ékszer, állateledel.A legtöbb termék esetében versenyképes árak, - a hazai konkurrens termékeknél olcsóbb árak.Jó elosztású…..
Az NWA  (NETWORK WORLD ALLIANCE)  több egy egyszerű network-marketing vállalkozásnál! Az NWA egy több vállalkozást magában foglaló konszern, melyen belül minden egyes részleg kimagasló minőséget produkál, valamint egymással több ponton is szinergiát képez. Ezen…..