Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Somefire

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szenzációs az idei gumihalas idény a Dunán. Szinte minden nap tartogat valami újat és jó fogásokat. A november a süllők mennyiségével elégített ki, és így december elejére már a méretre sem lehet panaszom. Egyre gyakrabban látogatok mostanában a vízre. Olyan gyakran, hogy ki…..
Somefire 2011.12.03 08:26:56
Szeretem a süllőt. És nem csak fogni, de enni is. Bár halaimat szinte mind visszaengedem, mégis november elején a süllőző időszak kezdetén rendre megvadulok, és a konyhára kezdek termelni, ízlelőbimbóimban érezve a sült hal mennyei zamatát. Az idén eddig az októberi jó…..
rablóhal Szasza harcsája 2011.05.20 07:36:00
Ismét egy videofilm, ezúttal 2006 augusztusából. A Po folyón való harcsázás szerintem nyár végén a legkellemesebb. Az éjszaka még nem túl hideg, így egészen hajnalig lehet pergetni. A húzós vízen elég nehéz a part melletti sávban tartani a csónakot, de ha sikerül egy jól…..
Motorbalesetemből kezdek felgyógyulni. Nagy szerencsém, hogy lábadozásom alatt előbb kemény fagyok és jégzajlás gyötörte a süllőzőket majd egy masszív árhullám vonult le a Dunán és a Tiszán, így valószínűleg nem sok alkalmat hagytam ki. Még egy utolsó gumihalas hajrá…..
Somefire 2011.02.21 12:32:10
@szasza73: Háát, inkább a halak.. :)