Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tong_po

6 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Financial Times online kiadása október 8-án egy érdekes gondolatkísérlettel jelentkezett. Az IMF legújabb kiadványa (World Economic Outlook) kapcsán a feltörekvő gazdaságokat egy új, hipotetikus G7-be tömörítették, és ez alapján készítettek összehasonlítást a…..
Kedves Tibi! Sajnos sokadik multifikázó posztotok és a lesajnáló, cinikus kommenthadjáratok után úgy döntöttem, tollat ragadok - "hallgattassék meg a másik fél is"-alapon. Itt van valami, amit anyukád sohase mondott. Mi az általános felfogás a multisokról? Nem értenek…..
A közép-kelet európai régiót már több tekintetben próbálták közös platformra helyezni, legyen az gazdasági, politikai vagy szociológiai kérdéskör – tették mindezt sikerrel vagy inkább erőltetett módon. Van azonban egy terület, amely kétségkívül összeköti a régió…..
  A bizonyítványom és más katasztrófák Ez 2014 első posztja: szeretett kis blogomra már vagy fél éve nem írtam egy bötűt se. Miért is? Ha az ember utazóblog írására adja a fejét, akkor nem árt, ha laptoppal a hóna alatt teszi meg a kilométereket, és rendszeresen feljegyzéseket készít önmagának és…..
És vége! Akkor a szavazás menetéről. A Mai Manó Ház jóvoltából 3 tiszteletjegy, és 3 kiadvány lesz a díj. 2 kiadvány és tiszteletjegyet a két legtöbb szavazatot kapott kép (sorozat) kapja, és lesz egy Inphoto díj, amit én fogok eldönteni. Mindenki 5 számot írjon, annyira…..
tong_po 2011.06.04 10:55:09
Tong Po Szarvak belül 2010.11.25 20:52:00
 ..
Tong Po A szerbek nem szaroznak 2010.09.21 20:17:00
  A művészet önmagába való visszahúzódásának első következménye, hogy lemond minden ünnepélyes-patétikus magatartásról. Az a művészet, amely az „emberi” terhét hordotta, olyan komolyan vette magát, mint az életet. Igen komoly, szinte vallásosan ünnepélyes…..
tong_po 2010.09.05 15:04:06
@Alfőmérnök: könnyen lehet, hogy igazad van, hiszen tetszőleges nagyobb létszámú csoport átlagos tagja hülye. De miért érdekelne normális embert az átlag véleménye, ha valamiért nem azt kutatja éppen?

A kollégáknak pedig köszönöm az általam javasolt megoldás hasznosságának gyönyörű illusztrációját.

(Amúgy igazából a bornírt átlagnál rosszabb, a szépemlékű Lipótmező illetékességi körébe tartozó esetek teszik eléggé használhatatlanná a dolgot.)
Tong Po Tong Po úszik 2010.08.26 20:32:00
A leveleken áttőrő hajnali napfény fémesen csillan a lábszáramat körülúszó méla apróhalrajokon, melyek mit sem törődve a múlt árnyaival, a kövek közé szorult tiplispoháron átugrálva úsznak a kifürkészhetetlen jövő, talán a tenger felé. De a kövek! Ha senki sem, hát a…..
Tong Po életvezetési tanácsadás 2010.08.22 22:29:46
Amit ma megvethetsz, ne halaszd holnapra...
Tong Po Tong Po olvas 2010.08.05 23:56:00
Olvassatok ti is, mert seggagyú, tohonya faszkalapok maradtok, akik arra sem érdemesek, hogy jól arconrúgják őket.Amit Tong Po olvas - üvöltve -, az nem más, mint A menny felfedezése Harry Mulisch-tól. Ha jól sejtem, egyelemű azon könyvek halmaza, amit az interneten talált ajánlás…..
Tong Po Politikai javaslat 2010.08.05 23:30:33
A kannás borban az igazság különösen nagy tételben fordul elő, innen származik a következő javaslat is:Simor András fizetését csökkentsük kétmillióra, és a fennmaradó hatot pedig kapja meg étkezési utalványban. Ennyit simán megér a poén, és az IMF is örülne...