Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Batesz1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan másfél éve megy a vita Nagy Laci válogatottal kapcsolatos szerepvállalásáról, de semmi előrelépés. Semmi. Vallom ezt a világklasszis kézilabdázó nyílt levelének elolvasása után is. A szurkolók mindössze 5572 karakterrel, megannyi (megválaszolatlan) kérdéssel,…..
Szerencsére ez a hét sem múlt el események nélkül - így itt következő epizódja a Rustynaplónak, amelyből megtudhatjátok, hogy hogyan hányta le a macska az új függönyt! Szó volt múlt héten a megfázásról - végül úgy döntöttük, elvisszük őt dokihoz (egész pontosan Fruzsi…..
Pályázati hírek www.nfu.huPályázat www.pafi.huA Mobilpont egy rendszer és közösség, mely a hozzá regisztrált tagok részére jutalékot fizet, a rajta keresztül eljuttatott hirdetések elolvasása után www.mobilpont.huEladó cégek portálja www.elado-cegek.net  Végkielégítés…..
ingyenes apróhirdetési oldal www.webszolga.hu Ingyenes blog adatbázis www.blog.tlap.hu Weblapkészítés kedvező áron www.perscriptor.hu Számítógép, operációs rendszer, szoftverek www.vista-hun.extra.hu Link marketing, linképítés - eredményes látogatottság növelés…..
Kacumoto hű japán nevéhez, fekete szamurájként suhan a WOW világában. És nem szereti, ha megzavarják, ahogy az a lenti képből látszik - írja a cica gazdája.  ..
Batesz1 2010.08.06 13:16:48
Batesz1 2010.08.06 13:18:29
A cicák nem nagyon szeretik a vizet, de Kacumoto kivétel. Amikor gazdája fürdik, imádja belelógatni a mancsát a vízbe és fröcskölni. És mint látjuk a folyó víztől sem rémül meg...
Batesz1 2010.07.20 19:07:07