Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ayumi26

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztoooook! :)Bocsi, hogy ilyen sokáig húztam az időt :S Nem tudom, mennyire emlékeztek az előző részből, sőt, azt sem tudom, egyáltalán nézi-e még valaki az oldalt xD Na de én most hoztam a zárófejezetet :) A következő történetek mások lesznek, de a jégbe zárva 3.…..
Hát sziasztok skacok! Tudom hogy már jó rég nem jelentkeztem, de már több mint 1 hónapja nincs gépem, és csak info órákon jutok géphez, meg néha bátyámtól, de ott meg nem merem a ti oldalaitokat nézegetni, szal ezer bocsánat hogy nem olvaslak titeket és nem írok kommentet.…..
Hello kedves olvasóim! Nos, meghoztam a novellát amit a múltkori bejegyzésben említettem. Aki olvasta az "Egy valóra vált álom" című régi blogomat, az ismeri már ezt a novellát,  mivel oda is kiraktam, de az legalább már egy éve volt. Most kicsit feljavítgattam,…..
Hello Mindenki! Nos, még mindíg írogatom azt a projectet, viszont addig is kirakom nektek az egyik dalszövegemet, ami az egyik kedvencem. Igazi Erika Ino szerzemény :D És igen, én dalszövegeket is írok :) Remélem tetszik. :) Jól becsüljétek meg, eddig még sehova nem raktam fel…..
Sziasztok. Itt az újjabb rész. És köszönöm a komikat is. ^^ Gondolom nem kell írnom, hogy aki nem olvasta el az előző részeket, az tegye meg most! ;) Úgy érteni fogod a történetet. xD Szóval a negyedik rész:   Tom arra ébredt fel, hogy csöngetnek. Azonnal…..
Sziasztok. Gondoltam hogy megírom a történetem második részét is, mert úgy sokkal érdekesebb és izgalmasabb lesz, és akkor el tudjátok majd dönteni hogy szeretnétek-e folytatást vagy nem. :) Szóljatok ha szeretnétek. ;D De ha nem vagytok regisztrálva ide, és szeretnétek írni hogy…..
Ayumi26 2010.08.19 00:01:18
Sziasztok. Már tegnap el akartam kezdeni az írást, de fáradt voltam. xD Szóval akkor ma kezdem a történetet. De csak akkor lesz folytatása, ha ti akarjátok. Szóval kérek majd hozzászólást írni! ;D Mert ha nem mondja senki hogy folytassam, akkor nincs értelme írni. Ja és még…..