Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gy91

8 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gépünk este 6 órakor szállt le. A közvetítő irodában a hölgy negyed 7-re kért nekünk transzfert. A csomagjaink a vártnál jóval hamarabb érkeztek meg, így már 6 óra 10 perckor, bőröndökkel a kezünkben álltunk és vártunk az eindhoveni reptér parkolójában az…..
gy91 2015.02.24 15:31:13
@sasa84: Hosszú idő után most nézem, hogy azért lenne érdeklődő a folytatásra... :)
Sasa, neked lelövöm a poént: Ha NINCS MÁS ÚT, ha a legvégső lehetőségek is elúsztak, CSAK AKKOR vállaljátok ezt be. Ha nem szakad minden kötél, inkább keressetek mást!!! Csalódni fogtok.
Remélem, még időben szóltam.
Nem vagyok túl érzelgős típus, de fontos dolog a történetben az is, hogy mennyi lelki küzdelemmel, fájdalommal és félelemmel járt az utazásunk. Egy picit meghazudtolom magam azzal, hogy leírom ezeket. A történet viszont így lesz teljes. Az indulás napja életem egyik…..
Habár az interjú utáni közvetlen két hétben nem tudtam munkába állni (és ezt jeleztem is a hölgynek az OTTO-nál), már a budapesti látogatásunk után két nappal csörgött a telefon, hogy ki tudnánk-e menni előbb. Mivel az időpont túl korai volt, az első ajánlatot…..
Így jártam... Az interjú 2012.08.31 10:48:21
Nagyon izgatottan vártam az interjút. Gáborral előző este még átvettük az angolt is, mert minden eshetőségre fel akartam készülni. A ruhámat is hatalmas odafigyeléssel választottam ki: sehol egy foltnak, sehol egy gyűrődésnek nem szabad lennie. Most aztán tényleg tökéletesnek…..
Így jártam... Ez lesz az!!! 2012.08.27 22:44:08
A nagy elhatározásunk után értesítettünk mindenkit a tervekről. Jöttek is sorban az okosságok, hogy mire kell figyelni, mert különben átvernek, meg úgyis szar lesz, meg nem kéne kimenni… Másik oldalról viszont támogatást is kaptunk, hogy igenis, próbáljuk meg. Munkakereséskor…..
Így jártam... Próbáljuk meg! 2012.08.25 15:16:19
Az egyetem elvégzése után (szintén a mákerságomnak köszönhetően) egyből sikerült munkát találnom. (Pontosabban már az egyetem vége felé – pont a leghúzósabb időszakban- is dolgoztam, és bár élveztem a feszített tempót, a sokfelé szakadás mégis kikészített az…..
Hatalmasnagyóriási szerencsém van: jó dolgom volt anyagliag gyerekként. Leglábbis addig, amíg iskolába jártam. Általános- és középiskolásként elég volt az, amit a szülői háztól kaptam. Az egyetemi éveim alatt viszont többre vágytam: a szülői támogatás mellett…..
Így jártam... Fel kéne nőnöm? 2012.08.06 16:11:49
A jogszabályok szerint már több, mint 3 éve felnőtt vagyok. Pontosabban felnőttKORÚ. Ami nem feltétlenül jár együtt ugyanazzal, mint a felnőttség.Lehet valaki gyerek 50 évesen is, és lehet valaki felnőtt 14évesen is. Sajnos nem tudom, hogy melyik kategóriába tartozom. A szívem a…..
A London Transport videótesztjei - azon túl, hogy angolul vannak - nagyon jópofák és sok mindent elárulnak arról, hogy mennyire tudunk éberen figyelni. (Nem tudunk: elég egy apróság, ami eltereli figyelmünket, és máris nem vesszük észre azt, ami szinte kiüti a szemünket.) Az…..
gy91 2010.09.24 22:07:04
@Kozmokrator: kár, hogy elolvastam a kommentet előtte, így már tudtam, hogy mit kell keresni. Megtaláltam, de csaltam :)
Közel négy évvel ezelőtt , a 38. héten jóslófájásokkal feküdtem be az Istvánba. Egész éjjel a kemény szülőágyon kellett aludnom, hogy a nővéreknek ne kelljen az egy emelettel lejjebb levő kórtermek közt ingázni, hogy megindul-e a szülésem vagy sem. Márciusban, nyitott ablak…..