Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scipio67

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég kaptam néhány érdekes fotót, melyeken két, kissé futurisztikus kinézetű, RYN márkájú szandál látható. Vajon jövőre már ilyen RYN szandálokban gördülhetünk hazánk erdeiben? Én nagyon remélem!   A két szandál talpán megfigyelhető a piskóta alakú…..
Nyaralásom során sok érdekeset láttam, többek között a következő két kínai gördülő talpú szandált, melyeket a Siófoki Aranyparton kaptam lencsevégre. Korábban már írtam ezekről a termékekről, aki részletesebb elemzésre vágyik az olvassa el azt a cikket.  Ne…..
Manapság szinte minden Kínában, Taiwanon, vagy Thaiföldön készül. Van azonban egy termékkategória, melyet a magyarban egységesen a "kínai" jelzővel illetünk. Ezek általában minőségi és árfekvési szempontból is az alacsonyabb kategóriát képviselik. Az nem kérdés,…..
A következő igaz történetet ma mesélte el nekem az egyik kolléganőm, akinek a nevét egyelőre nem szeretném megosztani veletek, de majd idővel megteszem. Történt, hogy pontosan egy éve vásárolt magának egy fehér MBT Sepatu klumpát a Debrecen Plázában található MBT Pontban.…..
Az én első gördülő talpú cipőm ez a RYN Tracker White modell, melyet 2009 októbere óta használok a mai napig.Kezdetben csak a kórházban használtam ahol dolgozom, tehát minden nap körülbelül 8 órát volt a lábamon és csak tiszta, vízszintes felületen használtam. Ahogy jött a…..