Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tj

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok levelet kaptam, amiben kis rövid első benyomásos sztorikat írtatok le nekem. Szemezgettem belőlük. Hát igen. Az első benyomás, amiről már oly sokat beszéltünk. Az esetek 90%-ban az első pár másodpercben kiderül, hogy a minket megközelítő pasikban mennyi fantáziát látunk.…..
Percenként kell feltörölni a padlót a Southsea-ben lévő Blue Reef Aquariumban, olyan fluxussal folyatják örömkönnyeiket a látogatók az úthenger alá került E.T.-t utánzó kölyökrája csibészes mosolya láttán. Persze Némó se volt kutya, de ő mégiscsak rajzfilm. A tövises…..
Az óriás kígyófejű hal (giant snakehead, Channa micropeltes) Dél-Kelet Ázsiában honos, ezért is esett le az álla a fövenyre Andy Aldernek, mikor a Witham-folyó habjaiból kiemelkedett a hatvanas évek horrorfilmjeinek hangulatát idéző fej, szájában a csukának szánt,…..
"Itt a tél és a kicsi tacsi fázik egy cseppet, de a jószívű cinyók szívesen megmelegítik. Hát nem Cuki?" - kérdezte tőlünk Kriszta. Mindenképpen az, de azért a tacsi kétsegbeesett ábrázata és a cicák diadalmas nézése némi gyanút ébresztett bennünk... ..
Horrorisztikus élményben lehetett része Zoltánnak alábbi levele alapján a megakínaipiacon. Egy összetört öv miatt állítólag késsel fenyegette egy boltos, ha nem fizet neki legalább 1500 forint kártérítést: Tisztelt Sárkány Center! Vasárnap esett meg velem a következő…..
Online vásárlás útvesztői. De reméljük egyszer eljön az az aidő is, amikor otthon kinyomtatom a jegyem és nem kell sorban állnom. Mellesleg a MÁV blogon nemsokára bemutatom ennek a rendszernek a mávos verzióját, ami hamarosan elindul. Kedves Volánblog! Naponta utazom a Volánbusz…..
Vastagbőr Celeb blog - Bódi Sylvi 2008.02.07 13:30:00
Gomba mód elszaporodtak a celeb blogok, ami nem is baj, hiszen a plebs legalább egy-két mondat erejéig jót morgolódhat: "jaj,de...buta,csúnya,kurva,fasz. Minek van ez a tévében?" Nem nyújtanám hosszúra a bevezetőt, a Sylvi bejegyzései magukért beszélnek. 2007.december 30.…..
tj 2008.02.07 16:09:54
Kedves Homár! Primostenben így csábítják a magyar túrisztokat a nemzeti parkokba :-) Üdv. I.H. - írta Helga, aztán megnéztük a mellékelt fotót és úgy kigúvadt az amúgy is nyél végén rezgõ szemünk, mint valami döbbent rákfélének. A XXI. század egyik legszebb magyar versét,…..
Klasszikus mûfaj, minõségi tálalásban. Nyf Horvátországban nyaralt, vagyis õszölt, ahol leleplezte, hogy Parti Nagy Lajos fusiban hajókirándulás-hirdetéseket ír magyar-horvát keveréknyelven. A kedvencünk a gyerekek felkarban, kereskedelmi szempontból a Nekunk nagyon draga lesz, ha…..
A vasutassztrájk sokaknak jelent igen komoly kellemetlenséget. Az alábbi olvasói levél azonban kiemelkedik három dolog miatt. Írója rendkívül visszafogottan panaszkodik, és egy szóval sem vitatja a sztrájk jogosságát, csupán a megszervezés módját kifogásolja, azt, hogy az…..
A tavalyi vírusvideók nagy slágere volt a drámai prérikutya, és úgy tűnik, megszületett párja, a drámai maki. (Legalábbis mi azt tippeljuk, lemur, vagyis valamiféle maki látható a feltvételen.) Figyelem, gyenge idegzetűeknek nem ajánljuk a videó megtekintését! glumbert - THX…..
"Csatolva küldöm Panda és Hógolyó barátságának cáfolhatatlan, fényképes bizonytékát" - írta nekünk Timi. A kép nagyításán megfigyelhető, ahogy Panda a puszi pillanatának varázsában még a kis szemeit is behunyta. ..
Úgy látszik, az egész nyugati világ ugyanabból a település-adatbázisból dolgozik. Tavaly nyáron megjárta a hazai online sajtót a hír, hogy a cnn.com időjárási rovatában a választható magyar települések között van Cigánysor. Hónapokkal később most Oroszországból kaptunk…..
Cellanapló Az sms valódi ára 2008.02.01 09:03:00
Tavaly százmilliárd dollárt kerestek a mobilszolgáltatók egyszerű szöveges üzenetekkel, ennyit ér az a sok tíz percet kések és csók bébi. A sms-biznisz mérete persze csak akkor fogható fel, ha más iparágak éves eredményével hasonlítjuk össze. Szakértői becslések szerint…..
Harcostársunk, BKV Figyelő ismét egy remek darabbal lökött egy nagyot a közkedvelt városi legendán, miszerint a kínai büfékben kutyát/macskát árulnak. Elmélete szerint a falon pihenő csúzli nem önvédelemre szolgál... Mostanában egyre sűrűbben eszek a kínaiban, ez a sült…..
A legújabb hírek szerint a Spirit Mars-jármű felvételein élet nyomát mutatták ki. No nem egészen olyat, amilyenre számítottak, hanem rögtön egy komplett jetit (mások szerint ez Oszama Bin Laden, esetleg a koppenhágai tengerparti sellőszobor élő modellje)...
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..
"Sok emberek hisznek ebben, hogy ez valódi. Sok emberek azt mondják, hogy ez egy trükk. Én akarom, hogy ez misztikus legyen." - mondta Uri Geller a TV2 tegnap esti Napló Extra c. műsorában, később pedig némi unszolásra egy kanalat is meghajlított. Mi nem akarjuk, hogy ez misztikus legyen...