Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsidani

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
Kicsidani 2010.07.20 13:16:30
Kedves Balkaviar,
nagy kiralynak erzed magad, de csak egy gyurcsanyista balek vagy. Nezzük sorban:

1. ahogy Rona Peter bacsi megmondta, a hitelezes soran a felvevö kiszolgaltatott. olyan, mint a munkaviszony. a jogrendszernek vedeni kene a felvevöt, nem kiszolgaltatva hagyni. hitelt felvenni nem sokban különbözik a kabszertöl. radumalnak, felveszed es többe nincs menekves. miert kellene a hazai bankrendszernek dupla akkora megterülesi ratat biztositani, mint - teszem azt - az olasznak? a bankok qrvara atlatjak a szituaciot, ezt mutatja, hogy szo nelö
kül fizetnek. pontosan tudjak, milyen qrva jo dolguk van ezen a kretenekkel teli Magyarorszagon.

2. az EU is a bankadon gondolkozik, te agyatlan, mit faj ez neked? a regioban messze nalunk legmagasabbak a munkat terhelö jarulekok, azt akarnad meg növelni??? mi csaladilag iden be fogunk fizetni kb 20 mio adot (szja, eva, tanya, osztalekado), miközben a svajci ügyfelem 15%-ot fizet az evi 400ezer frankos bevetelere, te kreten. Minden reggel elmegyek egy tabla mellett, ami felhanytorgatja, hogy magasak az adok! ITT, ahol negyedannyi, mint otthon. Te mennyire vagy bejelentve, baratom? Lefogadom, hogy vagy nyugdijas, vagy rokkant, vagy egyetemista, vagy minimalberes vallalkozo vagy, különben nem beszelnel ekkora orbitalis f..sagokat.
Egybkent a csaladunk sem jart jol a bankadoval, a felesegem mhelyen masnap közöltek, hogy nincs beremeles 3 evig, se premium. Bazdmeg, baratom, ezt is mi fizetjük, nem te. Beszelhetsz, amit akarsz, csak lassam, hogy hozzajarulsz.

3. Ennek a hasonloan furcsan viselkedö fidesznek szive joga, hogy olyan forrasbol csengesse az IMF hitelt, ahonnan akarja. Nem szeretem a csavot, de ez a huzas stilusos volt, a magyar bankrendszer es az IMF hozzaallasa között nem sok különbseg van, amig az ügyfelek szopatasarol van szo, de halisten itthon lehet nekik parancsolni.

4. Arfolyam. Azert esett a forint es fog is meg esni, mert - ahogy valaki qrva hozzaertöen irta - shortolnak a dealerek. Akinek van egy csöpp esze, valtsa at a fölös forintjat, mert lesz ez meg rosszabb is. Qrva kis orszag vagyunk, jobb lenne kussolni es nem felhuzni az imf-et, e meg jobb lenne vegre hagyni a nyugdijakat elinflalni vagy a befizetett jarulekokhoz aranyitani, kicsit csökkenteni a 740 ezer magyar rokkantnyugdijas szamat (szlovakiaban ugyanez 75 ezer!) es bevezetni vegre a fizetös egeszsegügyet meg az egyeb fizetett adokbol levonhato ingatlanadot. Hidd el baratom, te is ugy jelentened be magad magasabb berre, mint a kisangyal, ha nem kapnal korhazi ellatast. Akkor elindulna egyfajta javulas az adofizetesi moralban, az talan segitene hosszu tavon.

A megoldas csak az lehet, hogy a nepseget munkara szoritsuk. Kicsit kevesebb eltartottat, kicsit több melost.

Üdv mindenkinek!
Dani