Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sebtolvaj

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bloggerek 7 típusaLélektani elemzés és tipológia következik, mely a bloggereket osztja fel annak alapján, hogy milyen mozgatórugó alapján publikálnak új bejegyzést.Tematikus BloggerŐ felismerte, hogy sokat netezik, és mindehhez még van valamilyen idegi becsípődése is. Merthogy…..
sebtolvaj 2010.07.20 17:18:27
Azt hiszem ez életem első blogkommentje. Debütálok, izzad a tenyerem alatt a nómenkla,...klaviatúra.
Szeretnélek megkérni, hogy töröld a linkemet az oldalról. Mivel úgy veszem észre, hogy ebben blogban az őszinteség, mint fényes vezércsillag, ...őőőő, befejezhetetlen mondat (ennyit a zseniségemről, látod-e). Nem tehetem, meg hogy mellébeszélek, így mondogatom magamnak fogszorítva, hogy őszintén, ő szintén. Figyelmesen elolvastam én itt az elébb mindent, azt is tudom, hogy itt nem elég valamit mondani, ez nem az unalom pókhálójától terhelt kóceráj, itt azt is meg kell indokolni amit egyébként nem, de nem idegen ez nekem, én is voltam ovis. Úgy ismer meg mindent az ember, hogy azt kérdezi jó sokszor, hogy miért, miért és aztán figyel, prekoncepciókról tudomást sem véve,így lesz számára érthető, ami egészen addig nem volt. Én is így lettem ilyen okos, de ez mellékszál.
Tehát: azért szeretném, ha törölnéd a linkem, mert nem hogy blogger nem vagyok,de zseni sem, a zseniblogger kifejezés, már megbocsáss az általam eddig hallott leggusztusalanabb szó, akkor inkább a felemáslábú unalmas cigánybuzizsidórákok rendjébe, ha lehet.
Az úgynevezett blogszféra(?) - ami egyébként meggyőződésem szerint nem létezik, csak néhány(tényleg nem sok), önmagáról keveset sejtő szerencsétlen használja mankónak, hogy hovatartozásilag legyen valami igazodási pontja, mintegy kuncogva bliccelni az önismeret piroshetesén - csontig hatoló benyalásait vagy nemtelen acsarkodásait kihagynám. Fogd fel úgy az egészet, hogy most a napi tömjénkreditből visszaadok uszkve 30 dekát (32,maradhat?), így több jut magadra és azokra akiket szeretsz. Akiket meg nem szeretsz azokat sem kell feltétlenül bántani, mivel nekem az emberismeretem közel olyan irdatlan tömegű mint a te intellektusod ezért rendelkezésemre álló információk alapján, ami meglehetősen kevés, azt prognosztizálom, hogy ennek felismerésére még évtizedeket kell szánnod.
Ez sok idő, de hidd el megéri.(Tanács a tanácsadóknak) Mindehhez nagyon sok sikert kívánok [vállveregetés nélküli frontális bátorítás(!)], és ezt őszintén mondom. Az adjon tanácsot, aki tud adni kalácsot.(népi rigmus)
A link levételéről kérlek ne feledkezz meg. (a mirhából ne csinálj gondot)
Bocsánat, hogy ilyen hosszadalmasan írtam, túl vagyok az első (és egyben utolsó kommentemen), egyáltalán nem tetszik, olyan mint meleg nyári éjszaka gyerekhomokozóba hugyozni.
További jó szórakozást.
Üdv: Sebtolvaj - az elsőáldozó zsenikommentelő