Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsodaCsokor

3 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat este Zsuzsi a Miss Universe Hungary döntöjére volt felkérve zsűritagnak - egy számára igazán hiteles szerepben, hiszen 2003-ban Magyarországot képviselve nyert "nekünk" versenyt, ezzel is tovább víve a magyar nők hírét, akik híresen szépek és izgalmasak. Zsuzsi szombat…..
.....egyéni csokrot is rendelni, vagy csak azok vannak amiket az oldaladon láttam? A napokban nézegettem vissza a levelezésemet - egyre sűrűbben kapok hasonló kérdéseket, ezért most elmondom a TITKOT: Tudod mitől lesz különleges egy CsodaCsokor? Tőled!  A színek, amiket szeretsz…..
...hogy meghívtak egy lánybúcsúba. A menyasszony előkészített már mindent az esküvőre, az igent pár nap múlva külföldön mondták ki. Az összekészített dolgok között ott volt egy csokor is, sok-sok csillogó díszből, brossból, ékszerből összetűzve. Velem akkor picit…..
Van egy ország, ahol minden megtörténhet. Egy ország, ahol visszamenőleges törvényeket lehet hozni. Ahol az adózási törvényekkel a gazdagok járnak jól. Ahol az lehet gazdag, aki rokona, barátja, ismerőse az ország vezetőinek. Ahol az lehet vezető beosztásban, aki hűséges a…..
Subba Subba Narkó: Digitális LSD 2014.11.05 15:31:02
Nálunk még mindig nem pörög annyira az online bemindenezés, mint a hanyatló nyugaton, vagy néhány arab országban. Pedig a digitális droglaboratóriumok már telefonokra is elkészítették a kábító appokat. A digitális drogos zenék lényege, hogy olyan agyhullámokat…..
Angolul se tud, de a kandalló előtt már ott ott a sok édesség, meg mountain bike ..
CsodaCsokor 2014.05.10 13:55:05
Egy hamburgi hacker konferenciára készült ez a kis vidi a hajszálra ion sugárral felkarcolt képregényről. Itt a vége.  Ezt láthatod: Patakiatién meg a plejádok üzentek a fiastyúkról höhö...
Alekosznak már kihajtott egy új hajtásnyi hónaljszőre, de még mindig nem sikerült szexuális kapcsolatot létesítenie senkivel a villában. ..
Subba Subba szív iWiW: GIZDÁN 2010.09.24 08:30:00
Egyétek vegyétek! Megdolgozott az IGEN-ért Nyári tábor Tibivel (többi kép is kötelező, fotosopp artista!) No comment GIZDÁN Öcsi tetoválja nev fatert (nevelő!) MiLF Csöcsi Fasztorta CORFU - a megvalósult álom Csöcsi2 PiLF Csöcsi3    Biztos hallottatok már arról -…..
A fővárosben parkolni alaphelyzetben is nehézkes és gyakran kihívás elé állítja még a gyakorlott sofőröket is. A megértés nagykövete a kevésbé átgondolt útlezárásokkal küzdött meg, és gyanítom azóta naponta jónéhány autós járt pórul a környéken. Iszony nagy…..
CsodaCsokor 2009.08.17 22:26:05
@Grigorij: Címeres egy pöcs vagy te apám.

Fogadjunk a városvezetésnél dolgozol, ezért nincs se helyismereted, se empátiád az autóval közlekedőkkel szemben.

1. A forgács utcánál van az omw kút, kerek két utca.
2. Mindegyik irodaházhoz elég méretes parkoló épült.
3. A levélíró örül, hiszen megoldotta a problémát.
CsodaCsokor 2009.08.17 22:30:32
@Grigorij: Közterületen nincs olyan, hogy valakinek a helye. Ha akarsz egyet, akkor a helyi önkormányzatnál lehet igényelni. Nem tetszik, hogy a fűre parkolnak? Hívd ki a közterületfelügyeletet.
Csókoltat anyád, Rozi
CsodaCsokor 2009.08.17 22:34:21
@Grigorij: És a kozmopolita helyett azt hiszem parazitát akartál írni...
Nem újdonság, hogy a biztosítók mindent megtesznek, hogy egyáltalán ne, vagy minél kevesebbet kelljen kifizetniük a károsultnak, néha egészen nevetséges dolgokba kapaszkodva, jogszabályokat kicsavarva. József esetében is elég érdekes kibúvót talált a biztosító, kiegészítve…..
Volt már sokszor arról szó, hogy az elfogyó sávban szabad-e és illik-e előremenni, ha a másikban szép libasorban gurulnak előre az autósok. Erről megoszlanak a vélemények, sokszáz kommentben feszültetek már egymásnak. László most egy érdekes dologra figyelt fel. Amikor egy…..
A finnek nyelvi rokonságban vannak a magyarokkal, körülbelül ez az egy közös van velük. Természetesen a műszaki vizsgáztatás is másképp működik mint idehaza. Bár Attila hadilábon áll a gépeléssel, vagy nem működik neki rendesen a szóköz a billentyűzetén, ezért kicsit…..
CsodaCsokor 2009.07.30 02:10:28
@RosszQtya: Ne viccelj, hát persze? Biztosítós számlát láttál már? index-folyadék csere 12.000 ;)
Nagydarab is, taxis is volt, akivel K. G. megismerkedett tavasszal, ez már önmagában is baljós összetétel, meg ugye amúgy is ritka, hogy egy ilyen találkozásnak pozitív vége legyen, ezúttal nem is lett. Nem friss történet,de azóta már történt egy meghallgatás is, ezt és ennek a…..
Egy szerencséje van Balázsnak, hogy nem hétköznap, csúcsidőben akart Budáról a belváros érintésével a Váci útra jutni, mert szegény azóta is ott ülne kiürült tankkal a Nemzeti Múzeum előtt, felvágott erekkel, összevérezve az üléskárpitot. Most hétvégén szombaton dolgom…..
Hozzám is jött már oda parkolóban kéregetni olyan ember, aki előbb gyógyszerre kért pénzt, merthogy ugye "látom, neked jobban megy, mint nekem", majd pedig mikor mondtam neki, hogy utcán elvből nem adok senkinek pénzt, akkor bepróbálkozott a jófejséggel, hogy akkor…..
A (és ez most nem egy névelő volt, hanem maga a név) érdekes dologra lett figyelmes egy prémium üzemanyagot tukmálós tankolás alkalmával, miszerint a százas benzin nem is biztos, hogy annyira százas. Még inkább fura benyomást kelt, hogy a kutas sem tudott magyarázatot adni olvasónk…..
Úgy tűnik, ahogy melegszik az idő egyre inkább hülyülnek meg az emberek. Bár ez csak egy gyenge lábakon álló indok, hogy miért történik ennyi baleset, nem beszélve  a veszélyes majdnem helyzetekről. Gábor terhes feleségével az oldalán találkozott egy teherautóssal, aki…..