Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnnaLynne

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, már nem újdonság számotokra a Blanco iránti rajongásom... nézzük, aki tavasszal ellátogat Spanyolországba mikből válogathat: ..
Lady Gaga-nak sikerült a Vogue címlapjáig menetelnie - ő lett ugyanis az amerikai Vogue márciusi számának címlaplánya. A magazinban is látható néhány kép róla... hááát mit ne mondjak, elég ijesztő látvány. Felesleges lenne szépíteni: véleményem szerint ez a nő…..
Diane Krüger márciusban több ország Glamour címlapján is feltűnik majd. Például a francia kiadvány borítóján - Karl Lagerfelddel:                                        Vagy az…..
AnnaLynne 2011.02.09 18:42:33
A Calliope tavaszi kollekcióját Masha Novoselova és Tobias Sørensen próbálják megszerettetni velünk. A fotókat Peter Gehrke készítette. Nem túl izgi... ezer és egy ugyanilyen kampányt láttunk már - és bár én kedvelem az ilyen forró nyarat idéző, nyugalmat sugárzó képeket -…..
Íme a várva várt 2011-es Pirelli Kalendárium Karl Lagerfeld 36 fotójával. Szerintem gyönyörűek lettek a képek, nektek hogy tetszik? Több infó a naptárról itt. ..
AnnaLynne 2010.12.02 17:33:40
A brit Vogue decemberi számába összegyűjtötte napjaink legnépszerűbb topmodelleit (illetve egy részüket), bár néhányan az idősebb generációból is bekerültek a "Star Girls"-ök közé. A lányokat tetőtől talpig aranyba, ezüstbe és fehérbe öltöztették. Csodásan…..
AnnaLynne 2010.11.10 18:03:09
Natalia Vodianova-t, a Harper's Bazaar decemberi címlapján láthatjuk viszont. A magazin számára Michelangelo di Battista készített egy szuper fotósorozatot, "Women of the Year" címmel (a címből ítélve persze valószínű, hogy több hölgy is része lesz a képsornak).Natalia…..
AnnaLynne 2010.11.05 13:23:17
Tegnap már láttuk Emma Watson-t a brit Vogue címlaplányaként, nem ez az egyetlen magazin azonban, ahol decemberben a címlapon szerepel. Az amerikai Marie Claire-ben is ő látható, Tesh fotóin.Emma-t hamar meg tudom unni (úgyhogy egy időre száműzöm is a blogról), de ezek az…..
AnnaLynne 2010.11.04 14:05:32
Elkészültek az első képek a Mango-kampányhoz Olivia Palermo-val. Az előzetes információkhoz képest, miszerint tavasztól népszerűsíti a márkát, már az őszi/téli kampányban is aktív szerepet vállalt. Nézzük csak:                  …..
AnnaLynne 2010.10.29 21:20:07
Anja Rubik-ról közölt le egy fotósorozatot a latin-amerikai Vogue októberi száma, "Őszi Múzsa" címmel. Jó kis összeállításokat visel Anja - leginkább fáradt rózsaszín, bézs és natúr színekben -, plusz a haja és a sminkje is tök jó lett. Ezért is nagy kár, hogy…..
Abbey Lee Kershaw számos magazinban feltűnik az ősszel, minden fotósorozaton más-más arcát mutatva - ezekből szemezgettem. Nektek melyik képsor tetszik a legjobban? 1. Interview, 2010 október (fotós: Mario Sorrenti)                    …..
Christina Aguilera-t is utolérte Hollywood egyik legrettegettebb szörnye, a hízás. Az utóbbi időben ugyanis jó pár kilót magára szedett. Az eredmény még nem különösebben vészes (leszámítva a püffedt arcot), de ha nem változtat az életmódján könnyen hasonlóan fog kinézni,…..
A Dolce & Gabbana 2011-es tavaszi/nyári kollekciója fantasztikus lett - legalábbis nekem nagyon tetszik. Kizárólag fehér és fekete színekkel dolgoztak, bár egy-két ruha erejéig becsempésztek egy kis leopárd mintát is. Remek kollekció, csodaszép ruhákkal:esküvői fehérneműkkel…..
Új múzsája van Tim Walker-nek Karlie Kloss személyében. Nem is olyan régen (itt) láttunk egy képsort a fotóstól, amelyet a fiatal modellel készített, és máris itt van egy újabb a W magazin októberi számából, amely a "Where Troubles Melt Like Lemon Drops" címet…..
Az ékszerdobozban ma nyakláncként funkcionáló sálakat találtam, ezüst és feketés színben. Isabel Marant fejéből pattant ki az ötlet. Hogy tetszik? Árak: ezüst: 207 € (kb. 58.000 Ft) fekete: 264 € (kb. 74.000 Ft) ..
Georgia May Jagger neve lassan összeforr a Hudson farmerekkel, az új kampánynak ugyanis ismét ő lesz az arca - mint ahogyan azt már az elmúlt időkben megszokhattuk.A fotós ezúttal is Mario Sorrenti volt. Túl sok fantáziát nem látok a képekben, megint próbálták szexire venni a…..
Drága Olvasóim! Végre eljött a nagy nap, Strange lassan megkezdi jól megérdemelt pihenését, nyaralását kedvenc városában, Barcelonában. A gépem holnap hajnalban, 6-kor száll majd fel és fél kilenckor landol Barcelonában. 12 napot leszek távol, szeptember 3-án jövök haza.…..
                    Jessica Stam, Snejana Onopka, Sasha Pivovarova és Gemma Ward - Craig McDean képén. via fashiongonerogue..
A Love magazin őszi száma nyolc különböző címlappal jelenik majd meg:                           A címlapokon (föntről lefelé): Alessandra Ambrosio, Gisele Bündchen, Lauren Hutton, Agyness Deyn, Kelly Brook, Buela, Rosie…..
Lassan vége az esküvő-szezonnak, ám vannak, akik nem nyárra, hanem hűvösebb őszi/téli napra tervezték esküvőjüket. Rájuk is gondolt a spanyol cipőkészítéssel foglalkozó LODI. Csodaszép - elsősorban hófehér - leginkább zártabb cipellők, bokacsizmák.  A cég honlapján…..
AnnaLynne 2010.08.12 14:46:46
Az egyik kedvenc vámpírom (True Blood), Evan Rachel Wood Chris Evans-szel kiegészülve fogja népszerűsíteni a Gucci új, Guilty elnevezésű illatát... ..
Régen nem szerepelt már Agyness, úgyhogy éppen kapóra jön  Alasdair McLellan fotósorozata a modellről, amelyet a V magazin őszi számához készített "Saint Marks Place" címmel. Remélem, a közeljövőben ennél szebb és jobb képek is készülnek majd a modellről...…..
Julia Roberts nem túl gyakori szereplője a blognak. Most azonban kivételt teszek vele, hiszen az amerikai Elle több címlapot és több oldalt is szentelt neki a szeptemberi számában, új filmje, az (nem túl ígéretes című) "Eat Pray Love" kapcsán. Nektek hogy tetszenek a…..