Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez így gömbölyű...

20 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az eredeti kép forrása: szupercella.tumblr.com Érpatak polgármestere, Orosz Mihály Zoltán a TASZ-ra hivatkozva szeretett volna bejutni a hétvégi Budapest Pride felvonulás gyülekező helyszínére. A rendezők ezt nem engedték neki, amire válaszul ő egy olyan ítéletet lobogtatott, ami a TASZ keresete…..
Végre találtam egy ilyen táblázatot, ami jónak is tűnik. Van benne cipő, ruha, fehérnemű, ing... USA, UK, EU...Sokat vásárolok turikban, mert ott mindig akad valami, ami rámjön, és akár még jól is néz ki.Nem csak a botsáska fazonú egyforma tinidivat lóg tucatjával a fogasokon,…..
Ez így gömbölyű... 2011.04.05 10:25:39
@uZsoNNa: Az utolsó táblázatban a női méretek vannak, csak az első oszlopra nincs szükséged...
Remélem sikerül megtalálnod, amit keresel.
Szép napot!
 A rétegezett stílus még mindig széles körben népszerű, tehát itt az idő, hogy megtanuljuk helyes alkalmazását, főleg, ha kerek formákkal vagyunk megáldva. A divat és gazdaságossági szempontok is indokolják, hogy egy alap nyári ruhadarabot rétegekkel kiegészítve akár…..
 Az Indafotóról ajánlották.Frida: "Kövér nők" Neked hogy tetszenek?..
 Meditatív vacsorafőzés kis esti feszültség-levezetéssel. :D Te mit főzöl vacsira? ..
 Jó látni ilyesmit is:Szerinted kerekedjenek a sztárok, vagy maradjanak piszkafák?..
 Döntés született Domonique Ramirez ügyében, miszerint nem tarthatja meg koronáját. A verseny szervezői szerint az ítélet „magáért beszél”, de az exkirálynő nem hagyja annyiban a dolgot, és felsőbb bíróságra viszi a pert. Tanúvallomása egyik fő eleme volt,…..
 A testképzavar mindkét irányban működhet.Vannak, akik nem érzékelik, hogy az idő múlásával és életmódjuk változásával bizony alakjuk is változik, csak évek múltán (esetleg egy fotó láttán) kapnak észbe, mennyire átalakultak. "A nőknek fogalmuk sincs, milyen az…..
 Amerikában óriási divat (és persze "biznic") a babaszépségverseny.Engem teljesen elborzaszt, hogy már néhány hónapos csecsemőkbe elkezdik belenevelni a külsőségek túlértékelését, piedesztálra emelését, misztifikálását. Vajon mit várhatunk majd tőlük, ha…..
Ez így gömbölyű... 2011.02.23 20:15:07
@mywall: A pénz, meg a szülő sekélyes lelke, amiben ez értéket képvisel.
És ő mitől lett ilyen?
 Miért használom azt a bizonyos „K” betűs szót? A KÖVÉR szó hallatán sokak fejében ellentétes képzetek merülnek fel. Mindenkinek határozott és gyakran önkényes elképzelése van arról, mit jelent, hol kezdődik és ér véget. Ez csak egy jelző! Egy fizikai…..
 Nem rajongom az szűk öltözők kínálta kifulladós ruhapróbákért, ahol még akkor is leizzadok, ha tél közepén nincs fűtés. Ja és az eladók tekinteteit is tudnám mellőzni, mikor nagy naívan azt képzelem, találhatok magamra valamit.Szeretnék online ruhákat vásárolni, de…..
 A klipp sikere, és az MTV cikke egyértelműen igazolja a tendenciát, ami végigsöpör a divat világán is. Lassan talán sikerülhet kigyomlálni a fejekből a mélyen elültetett sztereotípiákat? Ledönthetők a falak, amik annyi embert tartanak bezárva, kiközösítve? Pedig mi…..
Egy kis update a Domonique Ramirez ügyben..
 Igazságtalan elbánás miatt pereli a szervezőket a 17 éves Miss San Antonio, alias Domonique Ramirez, mert -szerinte- mondvacsinált ürügyekkel meg akarják fosztani koronájától. Az indokok között szerepel az is, hogy állítólag meghízott, pontatlanul, nem a megfelelő…..
  A „Szerinted Tudsz Táncolni” című amerikai TV Show-ban eddig csak viccet csináltak abból, ha egy kövér ember lépett a színpadra. Ám most, az igen bátor 18 éves Megan Carter lenyűgözte, mi több: meghatotta a bírákat és a közönséget. A 15 éve táncoló…..
Elég régi bejegyzéseket találtam guglis képturkálás közben, de muszáj megmutatnom, milyen klasszak ezek a fotók. (Még ha eredeti céljuk nem is szimpi)Az előttem szólókhoz (szaffy, meg megint szaffy és piroska) már nem sokat tennék hozzá, jól megmondták ők a magukét. Neked…..
Ez így gömbölyű... Elegem van! 2010.08.14 16:58:00
Befejeztem, kész, vége! Vagyis inkább most kezdem... Ja, hogy mit? Végeztem az önsajnálattal, önsanyargatással, elégtelenkedéssel, és elhatároztam, új életet kezdek. Így ducin... Vagyis maradok olyan, amilyen világ életemben voltam, de a hozzáállásomon gyökeresen változtatok:…..
Ez így gömbölyű... 2010.08.29 14:36:01
Ma több, mint hatmillió angol nő hord 44-es, vagy nagyobb méretű ruhát. Őket öltöztetni a divatipar leggyorsabban növekedő ágazatává lépett elő, ami ma évi 3.8 milliárd fontot ér. Tény, hogy az üzletek több bevételre tesznek szert nagyméretű termékekkel. Egyes láncok…..
A múlt heti Nők Lapjában találtam ezt a cikket Kirstie Alley-ről, és a filmgyárak súlyosan diszkriminatív hozzáállásáról. Az írás szerint: kövér színésznők alkalmazása a mozivásznon rossz példát mutat gyermekeinknek. És ehhez az agyrémhez már több stúdió…..
A kerek igenis szép!A legősibb, legtöbbet használt szimbólum, minden kultúrában fellelhető.Jelképezi az életet és az életadó napot, a világot, a mindenséget.Használták földön, falon, használati tárgyakon (pl.: pajzsokon), megjelenítették mandalákban, szőtteseken, ruhákon,…..