Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xtazi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Megújultunk 2009.10.25 20:30:52
Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb…..
Az index mai cikke alapján, a lengyelek tömegesen várnak arra, hogy végre hazamehessen szeretett hazájukba Angliából.Mert hogy "a válság nyomán egyik pillanatról a másikra elvesztették munkájukat, semmiféle segélyre nem voltak jogosultak."Na már most, mi is van…..
Színes-színes-színes! Végre a pasztellek mellett Christian Lacroix kollekciójában jelen van a szivárvány összes színe! Óriási karika fülbelókat viselnek a modellek, és a többi kiegészítő (főleg a merev karperecek jellemzőek) is hangsúlyos. Sok szaténszalag és masni van a…..
Hosszas levélváltás és fenyegetőzés után megérkezett hozzánk az öt napja késő sofőr ügyfelének írt válasza. Azon a rosszemlékű éjszakán fájdalomcsillapítótól kiütve hibázott, ezt elismeri, de az ügyfél panaszkezelési módszerét kikéri magának. (És most hagyunk egy…..
Tisztában vagyok azzal, hogy az iPhone (vagy újabban: az iPod Touch) hájp közepén kicsit felemás, avittas dolog egy klasszikus iPodról írni, mégha a legfrissebb iPod-termékről beszélünk is. Magyarországon még nem lehet kapni (de már lehet) az új iPod Classic-ot, de az USA-ban már…..