Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borrdi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok aztán vannak tömegével... most még több, mint a bizonyosság. Egyik kolléga féltő és jószándékú leveléből idézek - nyilván név nélkül. Vitaalapnak sem rossz.Ha érdekel, (ha nem,) elmondom, hogy őrültségnek tartom az egész napos ifjúsági csatornát. Talán még nem…..
Borrdi 2011.01.07 17:17:05
@mirmurr: teljesen igaz, hogy értéket kell teremteni, csak én úgy érzem, hogy ez egyre nehezebb. Ma már az egészen kicsi gyermekek is önálló tudattal és saját motivációval és izlés világgal rendelkező fogyasztók, azaz, ők választanak, hogy mit néznek. Egy mai szülőnek nagyon nehéz lehet a gyereket folyamatosan felügyelni és a megfelelő irányba terelgetni. Gondolom, napi 36 órás feladat. :-) és nem mindenki teszi meg! Nem azt mondom, hogy lehetetlen, azt sem, hogy nem ez lenne a jó, csak azt mondom, hogy ez mind, amiről itt beszélünk, az "ideális világ".... Az, hogy a kerTVk azt adják, amit, az annak köszönhető, hogy a nézők, akiknek a kezében a távirányító van, ezt szeretik nézni. Egy profitorientált cégnek még inkább érdeke, hogy azt adja, amire igény van, amit megvesznek. Itt én most a tömegekről, a mass-ről beszélek. Nyilván vannak olyan szülők, akik tudatosan jó irányba nevelik maximális figyelemmel a gyerekeiket, csak sajnos nem ők vannak többen!
OurFashion Meztelen Maroon5 2011.01.07 13:52:00
Igaz, hogy Adam Levinen nincs ruha ami egy divatblogon elvárható lenne, de mivel olvasóink többsége nő, gondoltam megosztom mindenkivel a brit Cosmopolitan hererák elleni kampányát. A képek a megelőzésre hívnák fel a figyelmet, de hát valljuk be, nekünk lányoknak…..