Regisztráció Blogot indítok
Adatok
höj!

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne emlékezne arra, hogyan próbáltak szüleink annak idején egy-egy jól csengő közmondással, szólás-mondással és népi bölcselettel nevelgetni, tanítgatni (és olykor-olykor - valljuk be őszintén - még meg is vezetgetni). Gondolj csak vissza, hányszor hallottad ezeket a mondatokat…..
Az is hibát követ el, aki megszokásból közlekedik, hiszen bármikor módosulhat a forgalmi rend, akár egy építkezés miatt is, vagy épp megfordíthatnak egyirányú utcákat. Ha meg valaki nem ismeri a környéket, ahol autót vezet, ott különösen szükség van a fokozott figyelemre és…..
Ákos megmondja Ugye megmondtam! 2008.06.26 10:50:00
Megmondtam tegnap...
A Homár nőstény tagozata egészen közelről ismeri a követeléskezelés intézményét, így van sejtése arról, hogy szegény Gücül megkérdőjelezett T-Online-os tartozása hogy kerülhetett a kifizetés után egyszerre (azaz egymás után) két faktoráló céghez is. Úgyhogy mi csak…..
Zsolt most megtanulta, hogyan bünteti a T-Com azt, aki még Rohanó Világunkban is esztelenül ragaszkodik a vonalas telefonhoz. Úgy, hogy ha az ügyfél tényleg akarja, akkor többszázezer forintért áshat maga árkot + nem változtathatja meg drága díjcsomagját + úgy kell fizetnie az…..
höj! 2007.07.27 02:21:01