Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dinn

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apró kezecskéje lágyan szorította kedvenc kis mackóját. Apró lábacskája próbálta felvenni édesanyja lépteit. -Hova szietsz?- nézett nagy szemekkel Emma az anyukájára -Le fogjuk késni a buszt amiért te elidőztél az öltözködéssel- -Gye ana... nyem tyudok ilen gyojsam mennyi-…..
3 napja csak a gépek hangját hallgatom. Kezdtem úgy érezni magam mint aki bedilizik. A 3 nap alatt mindössze 3 ember látogatott meg.Kezdeném a rosszal. Emma a főnököm aki elkérte a lakáskulcsom,hogy a beadandómat elhozza nekem,hogy fejezzem be. Kicsit sem voltam pipa...áh dehogy... a…..
Lassan simítottam végig izmos hátán és érzéki puszikkal leptem el a vállát. -Indulnod kell-suttogva és a fülére tapadtam-Így ne várd el tőlem,hogy elmozduljak mellőled... én feletted akarok mozogni-vigyorogva fordult felém és magára rántva csókolt meg vadul-Mit szólnál ha ma…..
Tom reménykedett benne,hogy nem tartja majd ott Bill, de tévedett.Amint odaért Bill közölte vele,hogy Arleen még alszik így leülnek beszélgetni. Szereti testvérét de Bill néha túlságosan aggódik érte. A kisebbik Kaulitz töltött két pohárba alkohol mentes sört és leültek a…..
A kis Arleennal a kezében nyitotta ki a bejárati ajtót Tom.Későre jár. A picinek már rég ágyban a helye. A kocsiban mindig dúdolgatott valami szép kis gyerekdalt de most végig felfelé nézett. Tom betette a saját ágyába és levette róla a ruhákat, csak a bugyija maradt. Betakarta…..
Bill egy szempillantás alatt állt meg tesója előtt. Félve ugyan de azonnal átölelte.Tom szomorkásan bújt a nyakába és átölelte öccse vékony derekát.-Nem gondoltam komolyan - simogatta Tom hátát- te vagy nekem a világon a legfontosabb... csak néha kiakaszt a bunkósságod. De…..
Fejem lesütve számoltam lépteimet. Reméltem,hogy még legalább 100 lépés kell ahhoz,hogy odaérjek, de nagyot tévedtem. Alig pár métert kellett ismét ahhoz a bizonyos ajtóhoz megtenni. Az ajtón szép kerek és mintás betűkkel ki volt írva,hogy Kaulitz-Trümper.A táskám a karomra…..
A fekete piros ingéhez nyúltam és lassan,egyesével kigomboltam.A nyakamra tapadt telt ajkaival és végignyalt rajta.Felsóhajtva simogattam végig kockás hasán és kigomboltam nadrágját ami hangos puffanással jelezte,hogy földet ért.Kaján vigyorral az arcán húzta le vállamról a…..
Szaporán dobogni kezd a szívem amikor egy autó áll meg előttem. Kiveszem a fülemből a fülhallgatót és rájuk nézek. Mikor szimpatikus akkor olcsón adom magam , ha unszimpatikus akkor horribilis árakat is képes vagyok mondani. Undorodva ülök be egy-egy sörhasú,piától bűzölgő…..
-Várjon! Várjon-lihegve és felsietett a bíró melléMindenki furcsán nézte. egy kócos hajú,szemüveges,halásznadrágos, 23 év körüli nő állt a bíró mellett... eleve tilos oda felmenni... de nem zavartatta magátTom felismerte.Talán 4 vagy 5 éve együtt voltak pár hétig.…..
A csendes folyosókon hangos cipődobbanásra lettek figyelmesek. 2 rendőr érkezett a 382-es kórterem elé. Bekopogott majd bement az egyik.-Jó napot...Bill Kaulitz?--Igen...én vagyok az-A férfi odalépett és hátratette Bill kezeit majd bilincset tett rá-Jogában áll hallgatni. Bármi,…..
Bill kétségbeesetten nézte a 2 babát. Folyton azt mondogatta,hogy ilyen nincs. Nem lehet az ő gyerekük... nem ő az apa-Végig hazudtál nekem! - Bill -Én nem! Esküszöm,hogy a tiéd! --Hiszen a lány félig néger! - kiabálva- Andreáé-Hogy ha vele nem feküdtem le pont akkor? Nem lehet…..
Juliet felszisszenve nézte a monitort.-Gyönyörűek és egészségesek... mikorra van kiírva?--Január 9--Az már csak 1 hét... --Bizony... gondolja,hogy minden rendben lesz?--Ez magától és a kis lurkóktól függ... a lényeg,hogy ne stresszeljen és akkor minden rendben lesz...-mosolyogva…..
Az egész házat finom citrom illat árasztotta el. A viharok miatt áramszünet volt.  Bill 2 bögrével a kezében lépdelt a kanapé elé és odaadta a lánynak.Juy csak egy vékony lepedővel volt körbetekerve. Bill pedig a megszokott feszülős bokszerben. Szerelme mellé ült aki egy…..
2 hete jelentette be Juliet a rendőrségen eltűnésem. Billéket is kérte,hogy segítsenek. Bill és Tom egész éjszaka tervezgették ,hogy hogyan vezessék félre a rendőrséget. Miközben én a másik szobába próbáltam kiszabadulni. A lábam és a kezem össze volt kötözve. A szemeimen…..
Letettem a kezemben lévő dolgokat és lassan kinyitottam. Mosolyogtam egyet Tom képén. Majd a névre pillantottam.Amikor meglátta Tom mi van a kezembe odakapott és kivette a kezemből-Ez az enyém- tette a zsebébe-Bocsi...a földön találtam--Jó... semmi baj-ment visszaPár óra múlva az…..
Juliet kedd este kopogott az ajtómon. Nyúzott volt és amint nyílt az ajtó a nyakamba borult és nem akart elengedni. Miután picit megnyugodott leültettem a kandalló előtti karosszékbe és hoztam neki teát. Kortyolgatás közben mindent elmesélt. Az aktust,a gyönyörű perceket,a majdnem…..
-Ha ennyire nagyon velem akarsz maradni elmosogathatnál-mosolyogtam-Hát persze...hogy nem- mosolyogva feküdt el a kanapén-Ugyan már! Gyerünk! Nem halsz bele--De! Belehalok.Nem és kész! Inkább megvárom míg végzel-Erre a mondatára felkaptam a fejem és a hasára ültem-Na idefigyelj te…..
Hajnali 2 körül szállingóztak el a vendégek. Bill barátnője fejfájásra hivatkozva fogott egy taxit és egyedül ment haza. Tom velem akart még maradni picit "beszélgetni" . Mivel busz ilyen későn már nem járt... vagyis bocsánat... de! Az éjszakai. Leginkább kedvező volt…..
Február eleje van.Olyan gyorsan telt az idő. Patrik hívásait mindig kinyomtam. Nem érdekelt ha kirúg vagy fenyeget. Kit érdekel ha már semmi értelme az életemnek? A Kaulitz ikrek megismerésével kezdődött csak igazán az élet nekem. Rendbe kell hoznom!A párás ablakon végighúzva az…..
-Már 2 hete semmi - sóhajtott fájdalmasan a telefonba Tom. Édesanyjával beszélt-Nyugodjunk meg kicsim. Minden rendben lesz. Holnap odautazom--Érted küldjek valakit?--Nem kell... majd vonatozok kicsit--Odaküldök valakit! --Jól van-mosolyogva-Bejöhetek?- álltam az ajtóbanTegnap…..
-Mond -mosolyogtam rá nem is sejtve mit szeretne mondani-Hát...csak azt akartam mondani,hogy... mennyünk -Kellemetlenül érezte magát. Nem mondhatja el. Kitalálta mit fog csinálni,hogy megszerezze a flopit és én soha az életbe ne tudjam meg,hogy ők tették. Már csak a hazugságokat kell…..
Fagyos téli reggel volt. Felemeltem a fejem a párnák közül és az órámra néztem. Még van 2 órám aludni. Visszanyomtam a fejem és próbáltam visszaaludni. Alig telt egy 5 perc,résnyire kinyitottam a szemem. Az ablak csupa pára volt. Csak az alján lehetett kilátni. Nyújtóztam egy…..
Bill az ajtó résén hallgatta amit beszélek.Az utolsó szónál 2 dolog kavarodott benne. Az egyik a düh a másik pedig a csalódottság. Gyorsan visszafeküdt az ágyba. -Mennem kell-suttogtam neki az ajtóból -Jó-halkan -Felhívsz majd? - -Nem tudom...talán-vonta meg a vállát Egy…..
A fiúk az átgondolkodott éjjel után egy alapos és megfontolt döntésre jutottak: Eljönnek a házamba.Összepakolták a cuccukat és kocsiba ültek. 1 óra utazás után leparkoltak a házam elé.A függöny be volt húzva,csak az árnyékom lehetett látni.A függöny előtt álltam és…..